میلاد وطن پرست: مدال طلای لیگ برتر فوتسال خود را به خبرگزاری پانا اهدا می کنم
خبرنگار، حق را می نویسد
تبریز (پانا) _ میلاد وطن پرست، گوینده ، مجری و گزارشگر ورزشی در ششمین جلسه ی دیدار و گفتگوی صمیمی دانش آموزان با چهره های موفق حاضر شد و توصیه های مفیدی ارائه کرد.
میلاد وطن پرست ۳۰ سال دارد و فارغ التحصیل رشته روابط عمومی و روابط بین الملل است و در مترجمی زبان هم فعالیت می کند.
او به دانش آموزان خبرنگار توصیه کرد که علاوه بر زبان ترکی و فارسی زبان دیگری هم یاد بگیرند.
۲ بار از تست صدا و سیما رد شده و بعد از آن زیاد تمرین کرده تا توانسته وارد صدا و سیما شود و از سال ۸۹ وارد صدا و سیما شده است.
او می گوید: «به نظر من کسی که تبریزی باشد باید طرفدار تراکتور هم باشد، عشق به تراکتور داریم و افتخار می کنیم که طرفدار تراکتور هستیم.»
فوتبال شبیه زندگی است
به عقیده وطن پرست فوتبال شبیه زندگی انسان است و برد و باخت دارد؛ اتفاقاتی که در زندگی انسان می افتد را می توان در فوتبال دید و بهترین رشته است که تا آخرین لحظه نتیجه آن معلوم نیست، پس جذاب و محبوب است. از طرف دیگر پوشش رسانه ای نیز در محبوبیت فوتبال تأثیر بسزایی دارد.
مشهور بودن در جامعه
وطن پرست می گوید: «مشهور بودن در بین مردم شیرین و لذت بخش است اما، محدویت هایی هم دارد.»
شهرت دو نوع است: شهرت خوب و بد
او آرزو کرد که تمام جوانان به شهرت خوبی دست پیدا کنند.
فضای مجازی و زندگی امروزی
وطن پرست می گوید: «هدفش در فضای مجازی ایجاد ارتباط با مردم است و فضای مجازی با زندگی مردم عجین شده است؛ بدون آن نمی توان زندگی کرد و در این فضا باید کارهای هدفمند انجام داد و حریم افراد را حفظ کرد.»
باید به پیشکسوتان رادیو احترام گذاشت
وطن پرست معتقد است: «رادیو مخاطبان خود را دارد از جمله: قالی بافان، رانندگان، بازاریان و...
فقط رادیو است که با آن همزمان می توان هم از اخبار و اطلاعات باخبر شد و هم کارهای روزمره ی خود را انجام داد.»
او ادامه داد: در روز رادیو در مراسمی که برگزار شد، شرکت نکردم چون مطمئن بودم حق به حق دار نمی رسد.
در این مراسم به پدرم که عمر خود را در این راه گذاشته است، تشکر خشک و خالی هم نکردند؛ چرا که او از پیشکسوتان است و باید برای همه پیشکسوتان احترام گذاشت.
بهترین گزارشگر فوتبال مجتبی ساعی است
او می گوید: «من و دوستم مجتبی ساعی با هم خیلی رقابت می کردیم و در نهایت به نتیجه ای نرسیدیم و تصمیم گرفتیم به جای رقابت با یکدیگر همکاری کنیم.»
وی افزود: «در دنیا انرژی های خاصی مثل حسادت وجود دارد که باعث عدم موفقیت می شود، ما اگر از پیشرفت همکارمان خوشحال شویم، خودمان هم پیشرفت می کنیم.»
در ایران خبرنگار شدن خیلی سخت است
او عقیده دارد: همه ی کسانی که در حوزه ی خبرنگاری فعالیت می کنند به کارشان عشق می ورزند و این خبرنگار است که اخبار را انعکاس می دهد، اگر خبرنگاران نبودند؛ اخبار و اطلاعات منتشر نمی شد.
وی در ادامه گفت: «خودکارتان تنها خودکار نیست، بلکه نشانگر قدرت است. اگر خبری را می نویسید و می دانید که درست و حق است؛ اگر چه به ضرر عده ای هم باشد از انتشار آن نترسید.»
نگارنده : معصومه نعمتی
ارسال دیدگاه