دبیر علمی پنجمین  همایش بین ‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند؛

سرمایه‌گذاری دنیا بر روی محصولات پروبیوتیک

تهران (پانا) - دبیرعلمی پنجمین  همایش بین ‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در  آستانه  برگزاری این همایش گفت پروبیوتیک‌ها میکرو ارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که توانایی جلوگیری و درمان بیماری‌ها را دارند.

کد مطلب: ۱۳۴۹۳۶۳
لینک کوتاه کپی شد
سرمایه‌گذاری دنیا بر روی محصولات پروبیوتیک

سید داور سیادت بیان کرد: پروبیوتیک‌ها بر تعادل باکتری‌های مفید و مضر روده تاثیر می‌گذارند و این تعادل را به نفع افزایش جمعیت باکتری‌های مفید تغییر می‌دهند. در حقیقت پروبیوتیک‌ها از همین طریق اثرات سلامت بخش را در بدن انسان القا می‌کنند البته باید در اندازه مناسب استفاده شوند. با پیشرفت علم محصولات پروبیوتیک به صورت قرص، کپسول، شربت نیز در دسترس افراد می باشد.

وی اظهار کرد: محصولات پروبیوتیک حدود ۱۰۰ سال پیش اولین بار توسط پدر علم پروبیوتیک محقق روسی و برنده جایزه نوبل از انستیتوپاستور پاریس (میچینکف) در محصولات تخمیری مثلا در دوغ تخمیر شده شناخته شد و ازجمله فواید آن این بود که افرادی که از این محصولات استفاده می کردند طول عمر بیشتری داشتند.

دبیرعلمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک وغذاهای فراسودمند اظهار کرد: در حال حاضر دنیا بر روی موضوع محصولات پروبیوتیک سرمایه گذاری می کند زیرا هر روز مشاهده می شود که فواید زیادی به طور مثال در درمان دیابت ، برخی بیماری مغز و اعصاب ، برخی سرطان ها، بیماری های قلبی - عروقی ، اختلالات رفتاری ، نازایی، سلامت دهان و دندان و غیره دارد.

وی عنوان کرد : اقتصاد پروبیوتیک در کنار اقتصاد دارو سرمایه گذاری در آن شده است که می تواند ثمرات مفیدی را داشته باشد. در کشورما با توجه به فواید پروبیوتیک که استارتاپ ها و کمپانی های های بزرگ دارو ، سرمایه گذاری فراوان کرده اند و هر روز شاهد پیشرفت در این زمینه هستیم، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با همکاری دانشگاه ها ، پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند را برگزار خواهد کرد.

دبیرعلمی این همایش افزود : در این همایش با بهره گیری از سخنرانان برجسته داخلی و خارجی این حوزه در خصوص تاثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا بر حفظ و بهبود سلامت انسان ، پروبیوتیک و میکروبیوتا و بیماریهای عفونی، اختلالات و ناهنجاریهای قلبی - عروقی ، اختلالات و ناهنجاریهای مغز و اعصاب ، اختلالات و ناهنجاریهای غدد درون ریز ، ناهنجاریهای ریوی ، ناهنجاریهای دهنان و دندان ، پروبیوتیک و سیستم ایمنی انسان ، پیشرفت تازه ها در زمینه تولید پروبیوتیک ، فرایند تولید پروبیوتیک ها در دام ، طیور و آبزیان و ... بحث و گفتگو خواهد شد.

وی بیان کرد : در این همایش از محققان برجسته در زمینه علم پروبیوتیک از کشور چین ، ایالات متحده آمریکا ، فرانسه ، بلژیک و ایتالیا حضور داشته و سخنرانی خواهند کرد.

سیادت گفت: شعار امسال پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ، " از میکروبیوم تا پروبیوتیک " است و می توان گفت بزرگترین همایش بین رشته ای در داخل کشور می باشد که به مدت سه روز از تاریخ ۳ الی ۵ اسفند در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار می شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار