عضو هیات مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران

تاکید بر ماهیت زنده میکرو ارگانیسم‌ها در پروبیوتیک‌ها

تهران (پانا) - دبیر علمی پنجمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در حوزه علوم دامپزشکی گفت در بحث پروبیوتیک‌ها تاکید بر ماهیت زنده میکرو ارگانیسم‌ها است. این میکرو ارگانیسم‌ها از طریق بهبودی ویژگی میکروفلور در دستگاه گوارش تاثیرات سودمندی را به همراه دارند.

کد مطلب: ۱۳۴۹۸۳۰
لینک کوتاه کپی شد
تاکید بر ماهیت زنده میکرو ارگانیسم‌ها در پروبیوتیک‌ها

عباسعلی مطلبی گفت پروبیوتیک یک واژه یونانی به معنای ( برای زندگی ) است زیرا این تعریف بر این مبنا است که پروبیوتیک‌ها، مکمل‌های غذایی میکروبی هستند که از تعادل بهبودی میکروبی روده بر روی میزبان اثرات سودمندی دارند. در بحث پروبیوتیک‌ها تاکید بر ماهیت زنده میکرو ارگانیسم‌ها است. برخی میکرو ارگانیسم‌ها به مصرف انسان می‌رسند و برخی هم به مصرف دام می‌رسند. این میکرو ارگانیسم‌ها از طریق بهبودی ویژگی میکروفلور در دستگاه گوارش تاثیرات سودمندی را به همراه دارند.

وی مطرح کرد: مقوله‌ای که در زمینه محصولات پروبیوتیک بسیار مطرح است کاربرد آنها در حوزه دامپروری و آبزیان با هدف ارتقاء سطح ایمنی موجودات زنده و مقاومت در برابر انواع ویروس‌ها، باکتری‌ها و انگل‌ها است.

این عضو هیات مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران افزود: هدف دیگر نیز این است محصولات دام و طیور و آبزیان به صورت غنی شده مورد استفاده افراد قرار بگیرد، به‌این صورت جهت مصرف محصولات بسته‌بندی شده پروبیوتیک به شیر و ... افزوده شده و افراد جامعه از فواید آن بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: محصولات پروبیوتیک‌ها از دهه‌های گذشته مورد استفاده انسان ‌ها بوده است اما با گذشت زمان و پشرفت علم این موضوع مطرح شده که میکروارگانیسم‌های زنده در هر محیط و اکوسیستم تحت تاثیر عوامل محیطی قرارگرفته خواص جداگانه‌ای برحسب فصول و شرایط زیست بوم و... دارند که به بررسی و تبادل دانش نیاز دارد.

مطلبی بیان کرد: با تحقیقاتی که در زمینه پروبیوتیک در زمینه آبزیان و دام و طیور انجام شده است هر روز بر مزایای آن بر سلامت و ارتقاء سطح ایمنی انسان‌ها و حیوانات افزوده می‌شود که نشان دهنده اهمیت این علم و تبادل اطلاعات است.

دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در حوزه علوم دامپزشکی اظهار کرد: پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با شعار «از میکروبیوم تا پروبیوتیک» است و هدف از برگزاری آن انتقال دانش و تکنولوژی در زمینه محصولات جدید پروبیوتیکی و آموزش و ترویج نحوه فرآیندهای تولید در ابعاد مختلف است.

وی گفت: پنجمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند تا ۵ اسفند در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار