سخنرانی اولین دانش آموز دختر استان فارس در حضور رهبر معظم انقلاب
شیراز(پانا)-مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس در امور بانوان گفت: برای نخستین بار یک دانش آموز دختر استان فارسی به عنوان نماینده دانش آموزان دختر سراسر کشور در مراسم گرامیداشت مقام زن در حضور رهبر معظم انقلاب سخنرانی کرد.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس،فاطمه قاسمی مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس در امور بانوان گفت: به رسم هر ساله در ایام گرامیداشت روز زن و مقام مادر، هزاران نفر از بانوان و دختران سراسر کشور با مقام معظم رهبری دیدار میکنند.
مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس در امور بانوان اضافه کرد: در این دیدار از اقشار مختلف افرادی به نمایندگی به ارائه صحبت، بیان خواسته و طرح دیدگاه و موضوعات خود در حضور رهبری معظم انقلاب میپردازند.
قاسمی گفت: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته از قشر دانشآموزان دختر نیز افرادی شاخص توسط دفاتر اموربانوان ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور معرفی میگردند که برای اولین بار، مریم سهرابی دانشآموز پایه یازدهم دبیرستان شاهد ۱۴ اموزش و پرورش ناحیه ۴ شیراز توانست به عنوان نماینده دانش اموزان کشور در این دیدار سخنرانی داشته باشد.
مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس در امور بانوان گفت: این دانش اموز موفق استان فارسی که بارها در مسابقات مختلف کشوری حائز رتبههای برتر شده در ابتدای سخنرانیاش که بارها مورد تشویق حاضرین و تأیید رهبر انقلاب نیز قرارگرفت از اولین شهدای زن دفاع مقدس و مقاومت استان فارس یادکرد.
به گفته وی سهرابی با ارائهی دغدغههای دانشآموزان دختر از هویت دخترانه و فرهنگی و دینی، عدالت تربیتی آموزشی، چالشها و فرصتهای فضای مجازی، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و دغدغههای شغلی، کنکور و... سخن گفت و خواستار حمایت مقام معظم رهبری در رفع این دغدغهها شد.
به گزارش پانا، متن سخنرانی مریم سهرابی به این شرح است:
به نام خداوند دلهای ناب، خداوند یاریگر انقلاب
سلامای رهبرم، ای برتر از جان و جهان، ای تکیه گاه ایرانمان
ای مهرو ماه مردمان باز هم سلام
اقاجان رخصت شروع میدهید؟
من به رسم دختران ایران، که حرمت بزرگی و پدری براشونیه آسمان بینهایت آبیه به رسم سردار دلم حاج قاسم که در حضور شما دیدهی حیا از زمین نمیگرفتن و به رسم هردختری که از عشق و شوق دیدار پدرش سراز پا نمیشناسه نگاهم رو به خاک قدمتون میدوزم و میگم:
منم از لشکر سردار دلها، که عشقش تا ابد حک شد به جانها، قسم بر گام دوم بر ولایت، که هستم تا ابد بر این ارادت، بدان سرمشق منام ابیهاست، امیدم بر تبار پاک زهراست، من آن بیرق به دست انقلابم، جهانی مانده در بند حجابم
دخت ایران مریم سهرابیم، یه دهه هشتادی، از دیار باختربیگلریها؛ نسرین افضلها و معصومه کرباسیها آمدم تا با شما که از شوق دیدارتون لبریزم به نیابت از همه دخترای این مرز و بوم حرف بزنم.
آقاجون
شیاطین از پشت دروازههای حجب و حیا به انقلابمون چشم دارن، شک ندارم که با حضور پدرانه و عالمانه شما ما تا ابد برندهی میدونیم
باباجان دراندیشه اسلامی دختر از انچنان جایگاهی برخوردار است که پیامبر اسلام در مهمترین مسائل اجتماعی آنان را وارد میکردند و در قضیه مباهله دخترشان حضرت زهرا سلام الله علیها را همراه خود روانه ساختند، پس از شما پدر خوبم خواستار اصلاح برنامه درسی با تأکید بر آموزش عملی و مسأله محور هویت و جایگاه دخترانه هستیم تا چنان در لوای هویت خود، قدرتمند و عزتمند باشیم که در فراز و فرودهای هر جامعهای سربلند بمونیم. البته بابا جانم پیرو توصیههای مکرر شما، به تازگی شنیدم اصلاح برنامه درسی اولویت مسئولین آموزش و پرورش قرار گرفته است. از این بابت بسیار خوشحال وامیدواریم و یقین داریم که با حمایت پدرانهی شما این گام مهم محکمتر برداشته خواهد شد.
ما دخترانتون دغدغهی هویت فرهنگی و دینی و حفظ ارزشهای اسلامی ایرانی در جامعه را داریم و برای الگوپذیری از قهرمانان غرورآفرین و نامداران کشورمان که الگوهای خوبی برای ما هستن، نیازه که منش روش و زندگینامهی آنها توسط نهادهای فرهنگی متناسب با سن ما و با برنامههای خلاقانه و جذاب به تصویر کشیده شود.
پدر جان، ما خون دادیم جوون دادیم... تا ایرانمون امروز در فراسوی مرزها به نام امام راحل و رهبری چون شما بدرخشه
و اما آقاجون اجرای سندتحول بنیادین راهنمای خیلی خوبی برای همهی این چالش هاست که درحال اجراشدن تو مدارسه اما از شما خواهان این هستیم که اجرای این سند و آموزش و پرورش ما دانشآموزان و فرزندانتان مسأله اول کشور باشد و همه نهادها از صدا و سیما گرفته تا ارگانها و نهادهای دیگر هم مانند رئیس جمهورمان پای کار آموزش و پرورش باشند وامیدوارم با تأکید عالمانهی شما، ما در سایه امن سند تحول آموزش ببینیم وپرورش پیدا کنیم.
ما دخترانتان از گوشه گوشهی ایران عزیز اومدیم تا از نگاه حاکی از عدالت تون، عدالت آموزشی و تربیتی رو به مدارس تمام مناطق حتی محرومترین اونها به ارمغان ببریم.
فشارهای اجتماعی وتحصیلی و شغلی و رقابتهای شدید با نابرابری امکانات میتونه بر سلامت روان آینده سازای ایران عزیزمون اثرگذار باشه و این اثر بر دختران میتونه به خانوادهی آینده، این رکن اصلی جامعهی اسلامی ضربههای جبران ناپذیری وارد کنه.
اقاجان میدانم که دغدغهی این را داریدامیدوارم تحقق عدالت آموزشی با سرعت بیشتری دنبال بشه تا دانش آموزا از فرصتهای برابر برای رشد و پیشرفتشون استفاده کنند.
وای کاش بشه توی جامعهمون فرهنگسازی کنیم که همهی موفقیت مون با رفتن به رشتههای خاص تو دانشگاهها رقم نمیخوره.
دختران امروز مادران فردایند، مادرانی که با تربیت و تشکیلیه خانواده موفق میتونن بیرق کشورمون رو تا همیشه به احتزاز دربیارن، پس تربیت دخترانی ازنسل زهرا(س) وپسرانی از نسل علی (ع) با کمک کتاب مدیریت خانواده میتونه کمک بزرگی باشه.
پدر جان به عنوان دختر مسلمان ایران زمین، پشتوانهی عظیم نجابت وهویتم را در اساطیر و تاریخ گذشته و معاصر اسلام و این سرزمین میجویم و بر آن میمانم و پاسش میدارم. و خدای را سپاس میگذارم، که در عهدی چشم بر جهان گشودهام، نوجوان شدهام و جوانیام را آغاز کردهام که مزیّن به راهبری و راهنمایی شماست.
اگرچه در دنیای امروز، دیگر پدر و مادر و معلمان، تنها مربیان من نیستند، بلکه فضای مجازی، هویت و شخصیت مرا به آن سوتر از آموزهها و ارزشهای دینی و ملیام میکشاند، اما با آموزش استفادهی صحیح از این فضا میشه تهدیدها رو به فرصت تبدیل کرد.
باباجون
ما دهه هشتادیها ترسی نداریم، وقتی که نور هدایت الهی در راهبری شما، راه را نشانمان میدهد تا از تهدیدها، فرصتها را استخراج و از هویت خود پاسداری کنم.
راستی آقاجون، دهه هشتادیهای با معرفت گفتن به محضر مبارکتون عرض کنم که رو ما حساب کنید، درسته کوچیکیم ولی کارای بزرگی ازمون بر میاد.
یادمهیه جا خوندم امام خمینی رحمت الله علیه جایی در جواب شاه که پرسیده بود لشکرت کو؟؟ گفته بودند، در گهواره هستند.. خواستیم بگیم ما هم میخواهیم قد اونا براتون لشکری کنیم.
ارسال دیدگاه