رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اعلام کرد؛
سرعت در ساخت پروژههای تمامساحتی در راستای تحقق سند تحول آموزش و پرورش
تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، ساخت مدارس چندساحتی در قالب پروژههای حیات طیبه را یکی از راهبردهای اصلی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانست.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، حمیدرضا خانمحمدی معاون وزیر آموزشوپرورش در مراسم بهرهبرداری از بزرگترین مجتمع آموزشی تمامساحتی در سطح کشور اظهار کرد: یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و بهرهبرداری از دو هزارمین مدرسه برکت، نشاندهنده توجه ویژه مقام معظم رهبری و مجموعههای منتسب به ایشان به حوزه تعلیم و تربیت است.
وی افزود: در سند تحول که راهبردیترین سند ما در نظام تعلیم و تربیت است به مدارس چندساحتی یا حیات طیبه اشاره شده است. معتقدیم نسل بعدی مدارس باید کانون پیشرفت محله باشد و همه ابعاد محله را تحت پوشش قرار دهد. بر همین اساس به مدارس چندساحتی مانند حیات طیبه ساری، نیاز داریم و ساخت پروژههای تمامساحتی در راستای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سرعت میگیرد.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همه زیرساختهای این مجموعه تحت مدیریت یک گروه مدیریتی خواهد بود که باعث صرفهجویی در هزینهها و نیروی انسانی میشود. ضمن اینکه این مراکز میتوانند به مراکزی کانونی برای امور اجتماعی تبدیل شوند.
این مسئول تصریح کرد: باید با این رویکرد در ادامه پیش برویم که در شهرهای مهاجرپذیر و پُرتراکم ساخت مدارس حیات طیبه، جدی گرفته شود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: از همه دستاندرکاران اجرای این پروژه سپاسگزاریم که مراحل اجرایی این طرح بزرگ آموزشی را طی یک دهه اخیر پیش بردند و اکنون شاهد بهرهبرداری از آن هستیم. امیدوارم که روزی برای افتتاح سایر مجتمعهای حیات طیبه گرد هم بیاییم.
گفتنی است، مجتمع آموزشی فرهنگی حیات طیبه ساری با ظرفیت پذیرش ۷۲۰ دانشآموز دارای ۲۴ کلاس درس در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم است که فضاهایی همچون سالن آمفیتئاتر، سالن ورزشی، کتابخانه، کارگاههای آموزشی، زمین چمن مصنوعی و سایر فضاهای مورد نیاز تحصیلی در آن ساخته شده و یکی از پروژههای نمونه کشور بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به شمار میآید.
ارسال دیدگاه