معاون رئیس‌جمهوری تأکید کرد؛

ضرورت تقویت همکاری و همگرایی بین معاونان پارلمانی و نمایندگان مجلس

تهران (پانا) - معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری و همگرایی بین معاونان پارلمانی و نمایندگان مجلس گفت جایگاه معاونان پارلمانی دستگاه‌ها به‌منظور اثر بخشی بیشتر باید ارتقا یابد.

کد مطلب: ۱۳۳۴۳۳۶
لینک کوتاه کپی شد
ضرورت تقویت همکاری و همگرایی بین معاونان پارلمانی و نمایندگان مجلس

سید محمد حسینی معاون رئیس جمهوری در امور مجلس در بیست و یکمین نشست شورای معاونان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی با تقدیر از زحمات و فعالیت‌های ارزشمند آنان اظهار داشت: در ۱۶ ماه گذشته تلاش شد تا همگرایی و تعامل حداکثری بین دولت و مجلس برقرار شود، چون بر این باوریم که با تفاهم و تعامل متقابل و همدلی بر مبنای دلسوزی و صداقت با نمایندگان مجلس که دغدغه حل مشکلات مردم و پیشرفت کشور را دارند، می‌توان غالب امور را بخوبی پیش برد و بی‌تردید با توجه به تجربیات گذشته، رفتاری خارج از این چارچوب نمی‌تواند منتج به نتیجه مطلوب شود.

معاون رئیس جمهوری گفت: نیرو‌های انقلاب همواره خود را بدهکار نظام و مردم دانسته و معتقدند مسئولیت بار امانت خطیری است که بر عهده کارگزاران نظام گذاشته می‌شود تا به بهترین وجه از عهده‌ی آن برآیند و در دنیا و آخرت بتوانند پاسخگوی عملکرد خود باشند.

معاون پارلمانی رئیس جمهوری با اشاره به ضرورت ادامه و تقویت همکاری و همگرایی خوبی که بین معاونان پارلمانی و نیز با نمایندگان مجلس فراهم شده اظهار داشت: جایگاه معاونان پارلمانی دستگاه‌ها به منظور اثربخشی بیشتر باید ارتقا یابد.

حسینی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اسفند سال آینده انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود به طور طبیعی بعضی از نمایندگان انتظار دارند که پروژه‌های نیمه تمام در حوزه‌های انتخابیه تکمیل شود و اقدامات اساسی‌تری از سوی دولت انجام شود لذا معاونان امور مجلس مسئولیت سنگین‌تری بر عهده دارند تا با پیگیری مطالبات به حق، در رفع کاستی‌ها و سرعت بخشی به انجام پروژه‌ها بکوشند و در مواردی که با موانعی از جمله کمبود اعتبارات مواجه هستند با تبیین واقع بینانه مسیر اقناع‌سازی را در پیش بگیرند.

حسینی با بیان اینکه دولت با روحیه جهادی بدون وقفه مشغول گره‌گشایی از گرفتاری‌های جامعه است، خاطرنشان کرد: رئیس جمهوری انتظار دارد سوالات و ابهاماتی که از سوی نمایندگان مطرح می‌شود بلافاصله مورد رسیدگی قرار گرفته و پاسخ مناسب به نمایندگان و افکار عمومی ارائه شود و حتی‌الامکان قبل از طرح این گونه سوالات در صحن و رسانه‌ها، در تعامل و گفت‌وگو با نمایندگان توضیحات لازم تقدیم شود.

حسینی با تقدیر از انسجام و همگرایی مفیدی که در جریان استیضاح وزیر صمت شکل گرفت، اظهار داشت: بسیاری بر این باور بودند که تلاش معاونت پارلمانی ریاست جمهوری در جریان استیضاح دکتر فاطمی امین به نتیجه نخواهد رسید، اما با برنامه ریزی و تقسیم کار توانستیم نمایندگان را با فعالیت‌ها و دستاورد‌های وزارت صمت بیشتر آشنا کرده و به سوالات پاسخ منطقی دهیم و رای اعتماد مجدد آنان را جلب کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یاد مرحوم عباس شیبانی اظهارداشت: متاسفانه در معرفی شخصیت‌ها و مدیرانی که بدون هیاهو در کمال فروتنی و دلسوزی وظایف انقلابی خود را انجام می‌دهند و مشغول خدمت و مجاهدت هستند کوتاهی شده و اقدامات شایان توجهی صورت نگرفته است.

حسینی با اشاره به اینکه مرحوم شیبانی از مبارزان دهه‌ی ۳۰ و از انقلابیون پیش‌کسوت و الگوی اخلاص و وارستگی برای مدیران کشور است، اظهار داشت: مرحوم شیبانی همواره ثابت‌قدم در رکاب امام راحل و رهبر حکیم انقلاب بوده و هیچگاه از مسیر اسلام ناب و انقلاب اسلامی فاصله نگرفته است.

وی افزود: مرحوم شیبانی با اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مسئولیت‌های مهمی همچون عضویت در شورای انقلاب، خبرگان قانون اساسی، وزیر کشاورزی، ۵ دوره نماینده مجلس و ۳ دوره عضو شورای شهر تهران را برعهده داشت، اما حتی از امکانات و امتیازات قانونی هم استفاده نکرد و اسوه ساده زیستی و مدیر تراز نظام اسلامی شد.

سید محمد حسینی گفت: مرحوم شیبانی در دوران رژیم ستمشاهی ۹ بار محکوم و جمعا ۱۳ سال در زندان بسر برد و از زمان پیروزی انقلاب تا واپسین ایام حیات در خدمت مردم از جمله توسعه خدمات پزشکی بود به این جهت سال ۱۴۰۰ با پیشنهاد متخصصان قلب و عروق، جایزه علمی دکتر عباس شیبانی برای خادمان موثر این حوزه در تقویم سالانه رویداد‌های علمی کشور به ثبت رسید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار