امام جمعه بویین میاندشت اصفهان در گفتوگو با پانا:
بار سنگین انقلاب بر دوش آموزش و پرورش است
وقتی روحیه حماسی در بین دانشآموزان تقویت و هویت ایرانی اسلامی زنده شود خود به خود به سمت وسوی تحول بنیادین حرکت میکنند
تهران (پانا) - امام جمعه بویین میاندشت اصفهان گفت آموزش و پرورش، تمامی بار سنگین انقلاب را بر دوش دارد و با اجرای سند تحول بنیادین باید زیربنای آن محکم شود.
حجت الاسلام حسن اسکندری امام جمعه بویین میاندشت با اشاره به ضرورت تحول سند بنیادین، گفت: «جامعه جهانی بهسمت و سویی حرکت میکند که ارزشهای انسانی روشن میشود، این ارزشها زمانی که دیده میشود، نگاهها بهسمت ایران اسلامی معطوف میشود و ضرورت اجرای سند تحول دوچندان میشود. بهغیر از ایران اسلامی، کشور دیگری را نمیتوان نام برد که این مأموریت سند را به نحو احسن انجام دهد چون با مبانی اصیل اسلام و اهل بیت آشناست و مهد معرفت، مبانی اسلامی و انسانشناسی اهل بیت است. این ماموریت عظیم بر دوش فرهیختگان و نخبگان است و در این مسیر باید کلمات و جملات رهبری را سرلوحه کار قرار دهند.»
وی اظهار کرد: «آموزش و پرورش مهد انسانسازی است و برای این مسیر؛ سند و نقشه راهی بهنام سند تحول بنیادین دارد و آنچنان در این مسیر باید به تعالی برسند که تمامی آموزش و پرورشهای دنیا به این باور برسند که هیچ سندی هم تراز سند تحول بنیادین ایران وجود ندارد و همه متقاضی آن باشند.»
حجتالاسلام اسکندری با اشاره به ضرورت تقویت هویت ایرانی-اسلامی، گفت: «در وجود ایرانیان یک روحیه حماسی وجود دارد که به شخص کمک میکند تا عالیترین مأموریتها را انجام دهد و حماسهساز شود. در کنار روحیه ایرانی- حماسی، هویت ایرانی، معارف اسلامی، قرآن، اهل بیت، ولایت و... نیز آمده است. وقتی روحیه حماسی در بین دانشآموزان تقویت و هویت ایرانی اسلامی زنده شود خود به خود به سمت وسوی تحول بنیادین حرکت میکنند.»
خطیب جمعه بویین میاندشت با اشاره به اینکه معلمان در خط مقدم جبهه تعلیم و تربیت هستند، تصریح کرد: «تأثیرپذیری و حرفشنویی دانشآموزان از معلمین بهمراتب بیشتر از والدین است و همین امر باعث میشود تا وظایف معلمان سنگینتر شود. آنچه شخص را به حرکت در میآورد شوق است و این شوق باید در معلمان ایجاد شود تا به دانشآموزان منتقل شود.»
امام جمعه بویین میاندشت به تأکیدات رهبری در مورد وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: «آموزش و پرورش بنایی است که تمامی بار سنگین انقلاب را بر دوش دارد و باید زیربنای آن محکم باشد. در مباحث بومی- دینی باید ریشه بهنحوی باشد که تحمل بار را داشته باشد.»
وی با اشاره به اینکه توجه به مسائل معلمان و دانشآموزان و حق و حقوق آنها مهم است، ادامه داد: «متأسفانه فرهنگ علمآموزی در کشور و نگاه به معلمان ضعیف است و باید این نگاه اصلاح شود. یکی از آفتهای موجود در توجه به معلمان، این است که تنها مباحث مادی بیان میشود و این در حالی است که این قشر دارای حق و حقوقهای زیادی هستند و باید تمامی موارد مدنظر قرار گیرد.»
حجتالاسلام اسکندری به مشکلات، مسائل و معضلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: «مناطق محروم برای انقلاب سنگ تمام میگذارند و حضورشان در صحنهها بیشتر از کلانشهرها است اما توقعشان از انقلاب خیلی کمتر است.»
وی افزود: «بحث عدالت آموزشی، شناسایی استعدادها در مناطق محروم و... باید مورد توجه و اهتمام ویژه قرار گیرد. هر چند در طی دو دهه اخیر توجهات ویژه در بحث سختافزاری بیشتر شده است اما حوزه نرمافزاری مورد غفلت واقع شده است. در کنار مدارس باید به امکانات مادی، اقتصادی و شغلی مردم در مناطق محروم توجه شود و اقدامات اساسی در راستای رفع آنها صورت گیرد.»
ارسال دیدگاه