امام جمعه اشکذر:

درود خدا بر نوجوانان و جوانان اشکذری که سنت الهی احیاء را زنده نگه می دارید

اشکذر (پانا) - حجت الاسلام و المسلمین صانعی ریاست شورای فرهنگ عمومی شهرستان اشکذر به دنبال برگزاری مراسم پرشور احیاء نیمه شعبان توسط نوجوانان و جوانان اشکذری پیام تقدیری صادر کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۳۹۸۷
لینک کوتاه کپی شد
درود خدا بر نوجوانان و جوانان اشکذری که سنت الهی احیاء را زنده نگه می دارید

متن پیام بدین شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم 

نوجوانان و جوانان برپا کننده مراسم احیاء شب نیمه شعبان شهر اشکذر عرض سلام، قبول باش و خداقوت اهالی شهرستان را پذیرا باشید. 

حقیقتا خدا را شکر مردم مومن و مهدوی شهرستان اشکذر خصوصا جوانان عزیز در ایام اعیاد شعبانیه، خصوصا جشن میلاد با سعادت منجی عالم بشریت ، تمام همت خود را برای برپا کردن مراسمات و جشن‌های متنوع صرف می‌کنند که در پیام جداگانه حتما از این عزیزان تقدیر خواهم کرد.

اما آنچه سبب شد برای برگزار کنندگان مراسم احیاء پیام جداگانه بدهم از دو جهت است ، جهت اول آن، این است که این مراسم در واقع عملی کردن دستورات انبیاء الهی، پیامبر عظیم الشان و اهل بیت (علیهم السلام) برای شب نیمه شعبان است ، چرا که شب و روز نیمه شعبان از ایامی است که دین ما مثل شب‌های قدر ماه مبارک رمضان برای آن دستور خاص احیاء، قرائت دعای کمیل، زیارت مخصوص آقا سیدالشهداء (علیه السلام)، نماز و ادعیه مخصوص دارد.

و وجه دوم پیام هم استقبال پرشور بانوان ومردان مهدوی خصوصا جوانان و نوجوانان در مراسم امسال بوده که از سال‌های قبل پرشورتر برگزار گردیده است.

از امام زمان (عج) می‌خواهیم در دعای سحرگاهی خود همه ما را دعا کنند تا بتوانیم برای ظهورش قدمی برداریم.

خبرنگار : امیرمحمد دهقانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار