مشاور دبیرستان اندیشه‌‌نفیس فیروزکوه:

همیار مشاور دانش‌آموزی است که در مدرسه انتخاب و پس از گذراندن آموزش‌های مربوطه منتخب می‌شود

فیروزکوه(پانا) - مشاور دبیرستان اندیشه‌نفیس شهرستان‌فیروزکوه همیار مشاور را دانش‌آموزی که در هر کلاس انتخاب و پس از گذراندن آموزش‌های مربوطه به صورت کاملا داوطلبانه برگزیده می‌شود دانست.

کد مطلب: ۱۵۳۵۶۰۴
لینک کوتاه کپی شد
همیار مشاور دانش‌آموزی است که در مدرسه انتخاب و پس از گذراندن آموزش‌های مربوطه منتخب می‌شود

آتنا جعفری، مشاور دبیرستان اندیشه‌نفیس، در گفت‌وگو با پانا، درباره برنامه همیار مشاور در مدرسه گفت : « سلامت روان یکی از مفاهیم اساسی در زندگی امروز است تحقیقات نشان داده است که آموزش دادن ، مشارکت و کمک گرفتن از هم‌سن و سال‌ها برای ایجاد و تغییر رفتار بسیار تأثیرگذار است.»

جعفری اظهار کرد: « همیار مشاور دانش‌آموزی است که در هرکلاس ، بر اساس ضوابط از بین دانش‌آموزان انتخاب و پس از گذراندن آموزش‌های مربوطه، به‌صورت کاملاً داوطلبانه برگزیده می‌شود دیدگاه من این است که یکی از اصلی‌ترین اهداف اجرای این برنامه، ارتقای سطح روانی در مدرسه و در نهایت، ایجاد جامعه‌ای سالم‌تر است. ما در این برنامه تلاش می‌کنیم تا زمینه رشد، سازگاری و سهیم شدن دانش‌آموزان را در تجارب یکدیگر فراهم آوریم تا بتوانند نیرویی برای مقابله با موانع ایجاد کنند.»

مشاور دبیرستان اندیشه‌نفیس در رابطه با اهداف اجرای این برنامه ادامه داد: « اجرای این برنامه اهداف گوناگونی را دنبال می‌کند، از جمله تقویت احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت دیگران، به‌ویژه هم‌سن و سال‌ها، پرورش روحیه مسئولیت‌پذیری، تصمیم‌گیری و مهارت‌های فردی، تقویت همدلی و درک متقابل میان دانش‌آموزان و والدین، آشنایی دانش‌آموزان با خدمات مشاوره و وظایف مشاور ، و استفاده مناسب از راه‌حل‌های مشاوره‌ای در کمک به هم‌سن و سال‌ها و ارجاع آن‌ها به مشاور یا سایر منابع کمکی می‌باشد.»

جعفری در رابطه با ویژگی‌های شخصیتی یک همیار مشاور ادامه داد: « همیار مشاور باید رازدار و با درک باشد، موضوعات و مشکلات دیگران را افشا نکند، به دیگران و مشکلات آن‌ها احترام بگذارد و با آن‌ها احساس همدلی کند. همچنین، باید روابط صمیمانه داشته باشد، عزت‌نفس بالایی داشته و در کار و امور خود منظم باشد.»

وی بیان کرد: «بررسی‌ها نشان داده است که گروه هم‌سالان بیشترین تأثیر را در عملکرد نوجوانان در تمامی حیطه‌ها دارد. این تأثیر می‌تواند مثبت یا منفی باشد. ما می‌توانیم از این فرایند در جهت ایجاد تغییرات مثبت و رفتار مناسب در نوجوانان بهره بگیریم.»

جعفری در پایان خاطرنشان کرد: «به‌طور کلی، برنامه همیار مشاور مدرسه نوعی از کمک دانش‌آموزان به یکدیگر است که به آن‌ها کمک می‌کند تا با صحبت و گفت‌وگو، نگرانی‌ها، مسائل و چالش‌های هم‌سن و سال‌های خود را حل کنند. این برنامه نه تنها به بهبود سلامت روان دانش‌آموزان کمک می‌کند، بلکه روحیه همکاری و مسئولیت‌پذیری را نیز در آن‌ها تقویت می‌کند.»

خبرنگار : دانش‌‌آموز ، فاطمه هادیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار