مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران:
طراحی سایت ویژه برای تجربهآموزی ائمه جماعات مدارس در تعامل مؤثر با دانشآموزان ضروری است
تهران (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر ضرورت طراحی یک سایت ویژه جهت تجربهآموزی ائمه جماعات مدارس در تعامل با دانشآموزان، اظهار کرد این سایت در آینده میتواند به عنوان چراغ راهی روشن برای امامان جوان در تربیت نسل آینده عمل کند.
![طراحی سایت ویژه برای تجربهآموزی ائمه جماعات مدارس در تعامل مؤثر با دانشآموزان ضروری است](https://cdn.pana.ir/thumbnail/qZYXSFFx8Z9d/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHzZH8Ve65oEEsAIKXaKdntA,,/%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7+%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86.jpg)
علیرضا کریمیان در دوره توانمندسازی ائمه جماعت مدارس تهران که به منظور ارتقای سطح علمی و مهارتی ائمه جماعت مدارس تهران در مجموعه فرهنگی ایوان ری برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه شعبان و اعیاد بزرگ این ماه و همچنین پیروزی انقلاب اسلامی و ارزشهای والای آن، با تأکید براینکه توانمندسازی ائمه جماعت گامی به سوی تقویت سرمایه انسانی است، گفت: در این محفل نورانی و پرشور، ما گرد هم آمدهایم تا به اهمیت و ارزش سرمایههای انسانی در نظام آموزش و پرورش بپردازیم. این نهاد بزرگ، نه تنها به عنوان یکی از ارکان اصلی جامعه، بلکه به عنوان مولد سرمایه انسانی کشور، نیازمند توجه ویژهای است. سرمایه انسانی ما، متشکل از مهارتها، دانش، قابلیتها و استعدادهای بینظیری است که در دل هر یک از شما عزیزان نهفته است. بنابراین، وظیفه ماست که این سرمایه را حفظ، صیانت و منتشر کنیم.
وی ادامه داد: میدانیم که بین منابع انسانی و سرمایه انسانی تفاوتهای قابل توجهی وجود دارد. در حالی که منابع انسانی به تعداد افراد اشاره دارد، سرمایه انسانی به کیفیت و توانمندیهای آنها مربوط میشود. به همین دلیل، یکی از راهبردهای اساسی ما در پرورش و توسعه این سرمایه، توانمندسازی نیروی انسانی است؛ فرآیندی که باید با محوریت تجربهگردانی رقم بخورد.
کریمیان خطاب به دانشآموزان اظهار کرد: حیف است که ما روحانیان عزیز، مستعد و خوشذوقی را در مدارس داشته باشیم و هیچ فرصتی برای بهرهبرداری از تجربیات ارزشمند آنها فراهم نکنیم. بر این اساس، نیاز مبرمی به مدیریت دانش داریم؛ به معنای ایجاد بستری که آنها بتوانند تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. لذا پیشنهاد بنده طراحی سایتی جهت تجربهاندوزی ائمه بزرگوار اشت. این تجربیات میتواند به عنوان منبعی غنی برای معلمان آینده و طلبههای جوانی باشد که در مسیر تعلیم و تربیت قرار دارند. مدیریت دانش باید به گونهای باشد که بتوانیم از تجربیات یکدیگر بهرهمند شویم و در این راستا، هر یک از ما میتواند نقشی مؤثر ایفا کند.
مدیرکل آموزش و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران ضمن بیان خاطرهای از دوران معلمی خود، خاطرنشان کرد: به یاد دارم سالها پیش، هنگامی که خودم مربی تربیتی بودم و صبحها در یک مدرسه و بعدازظهرها در مدرسهای دیگر تدریس میکردم، روزی به دلیل ترافیک دیر رسیدم و بلافاصله وارد کلاس شدم. برای جلب توجه دانشآموزان، مسابقهای ترتیب دادم تا اشکالات نماز را شناسایی کنند. این تجربه تنها نزد من باقی ماند؛ اما اگر فرصتی برای به اشتراک گذاشتن آن وجود داشت، میتوانست به عنوان یک راهکار مفید برای دیگران نیز مطرح شود. حیف است که این تجربیات ارزشمند در گوشهای بماند و ما از آن بهرهبرداری نکنیم. وقتی این تجربیات را کنار هم بگذاریم، میتواند چراغی روشن برای نسل جوانی باشد که قرار است مسیر ما را ادامه دهند.
وی افزود: همکاری شهرداری تهران و آموزش و پرورش تحت عنوان طرح «آرمان ما» میتواند خروجی این رویدادهای مثبت را در قالب یک کتاب منتشر کند. این کتاب میتواند به اقصی نقاط کشور ارسال شود و به ائمه جماعت و مربیان تربیتی کمک کند و الگوی مناسبی برای توانمندسازی نیروی انسانی باشد. امیدوارم که تمامی تلاشها به ثمر نشیند و خروجیهای مثبتی برای جامعه آموزشی کشور به همراه داشته باشد. این گردهمایی نشاندهنده عزم جدی برای ارتقای کیفیت آموزش و تربیت دینی در کشور بود و انشالله که تجربیات جمعآوریشده، راهگشای نسلهای آینده باشد.
ارسال دیدگاه