مدیرکل جدید آموزش و پرورش آذربایجان شرقی معرفی شد

تبریز (پانا) - طی حکمی از سوی وزیر آموزش و پرورش، «اسفندیار صادقی» مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی شد.

کد مطلب: ۱۵۴۰۰۱۶
لینک کوتاه کپی شد
مدیرکل جدید آموزش و پرورش آذربایجان شرقی معرفی شد

سالار قاسمی رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در آیین تکریم و معارفه در محل سالن اجتماعات دبیرستان ماندگار طالقانی تبریز گفت: پرچم اسطوره ملی جلوه‌ای است از تبریز که از سردار و سالار ملی شروع شده و به وفاق ملی رسیده است.

وی ادامه داد: متولی خدمات به دانش‌آموزان استثنایی از باغچه‌بان پایه‌گذاری شده که جلوه معلمی را از تبریز منعکس کرده‌اند.

قاسمی تاکید کرد: نخبگان و سیاستمداران بدانند که مولد و محرک جامعه آموزش و پرورش است و آموزش و پرورش و معلم وقتی می‌تواند مولد و محرک و موجب توسعه کشور باشند که بتوانند اندیشه پرور، فعال و درون‌ساز و نهادینه ساز و پرسشگری در هزاره سوم باشند.

قاسمی با تاکید بر آموزش و پرورش تمدن ساز و هویت ساز مورد تاکید مقام معظم رهبری، گفت: مدیران مدارس نقش محوری دارد و مدیرکل و مسوولین بعنوان راهبران تعلیم و تربیت باید قدرت اجماع، قدرت اقناع، اعتماد سازی و ارزش آفرینی داشته باشند و توسعه محور و تحول محور باشد و امید اجتماعی ایجاد می‌کند.

وی بزرگترین آسیب اجتماعی را ناامیدی، فقر فرهنگی عنوان کرد و مدیرکل با تشکیل تیم قدرتمند و همدل با تفکر وفاق ملی که نگاه مردم است، حرکت کند .

وی گفت: ما رییس‌جمهوری داریم که پای کار آموزش و پرورش است و درد بی‌عدالتی آموزشی را میفهمد و برای کیفیت آموزش و نهضت مدرسه‌سازی و مباحثی چون کنکور هفتگی پیگیر هستند و نگاه ویژه‌ای دارند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد که ادغام آموزش و پرورش استثنایی و عادی منظور فراگیرسازی است و این یک نمونه از اقدامات در راستای عدالت آموزشی است.

در این آیین ضمن تقدیر از زحمات بی‌شائبه مسعود سعادتی در مدت مسوولیت وی در دستگاه تعلیم و تربیت، اسفندیار صادقی با حکم وزیر آموزش و پرورش و ابلاغ آن توسط رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بعنوان مدیرکل جدید منصوب شد. 

بر اساس این گزارش، اسفندیار صادقی مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، دانش آموخته رشته علوم اجتماعی است و از مهم ترین سوابق سیاسی و مدیریتی وی می‌توان به معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز، ریاست آموزش و پرورش ترکمانچای، مدیر آموزش و پرورش میانه، مشاور اجرایی مدیرکل آموزش و پرورش و معاونت فرمانداری چاراویماق اشاره کرد.

تدریس در مدارس مناطق مختلف و فعالیت در سطوح مختلف آموزش و پرورش استان از دیگر فعالیت فرهنگی صادقی است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار