معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران:
طرح نهضت سلامت در ۲۵۰ مدرسه پایتخت آغاز شد
تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر اینکه توجه به سبک زندگی سالم و مصرف غذای سالم میتواند به سلامت جسمی و روحی دانشآموزان کمک کند، گفت طرح نهضت سلامت در راستای شناسایی و حمایت از زیستبوم خانواده ایرانی در ۲۵۰ مدرسه شهر تهران از هفته آینده آغاز میشود.
نشست تخصصی طرح نهضت سواد سلامتآموزی با عنایت به برگزاری رویداد ملی خانواده در راستای شناسایی و حمایت از زیستبوم خانواده ایرانی توسط نوآوران اجتماعی و فعالان مردمی با حضور سیداحمد موسوی (معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران)، محمدی (مسئول پیگیری طرح) و مسعود تقیانی (رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش شهر تهران) برگزار شد.
سیداحمد موسوی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران در این نشست با تاکید بر اینکه طرح ملی نهضت سواد سلامتآموزی، یک طرح تخصصی آموزش سلامت و سبک زندگی سالم است، گفت: طرح ملی نهضت سواد سلامتآموزی، یک طرح تخصصی آموزش سلامت و سبک زندگی سالم است که بر روی ۳ قشر از مخاطبان در مدارس کشور آغاز خواهد شد. مخاطبان این طرح شامل معلمان و مربیان پرورشی و سلامت مدارس، دانشآموزان و والدین است. این طرح برای قشر دانشآموز مقطع اول تا ششم با هدف آموزشهای ساده و کاربردی تدوین شده تا با بهرهگیری از فنون گرافیک و اصول آموزش کودکان، مهمترین آموزههای سبک زندگی را در قالب داستان به ایشان بیاموزد.
وی با بیان محورهای آموزشی طرح ملی نهضت سواد سلامتآموزی خاطرنشان کرد: ابتدا طرح نهضت سلامت در ۲۵۰ مدرسه در مناطق ۱۱، ۱۵، ۱۶، ۱۷ و ۱۹ شهر تهران در ۱۰ جلسه آغاز خواهد شد. این آموزشها با ۷ سرفصل با موضوعاتی از جمله اصول تغذیه سالم، تدابیر خواب و بیداری، تدابیر هوای پاک و تنفس سالم، تحرک و فعالیت بدنی دانشآموزان، اصول رفتاری و شخصیتی دانشآموزان و اصول کلی سبک زندگی سالم به معاونان پرورشی، آموزش داده خواهد شد و سپس این آموزشها بهصورت بازیمحور و با فعالیتهای کنشگرانه به دانشآموزان تدریس خواهد شد.
موسوی ادامه داد: نهضت سواد سلامتآموزی با همکاری دفتر طب ایرانی و معاونت امور زنان ریاست جمهوری، تلاش برای ارتقای سواد سلامت جامعه و اصلاح سبک زندگی و فرهنگسازی را دنبال میکند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر اثربخشی این طرح اظهار کرد: اگر دانشآموزان بتوانند اصول کلی سلامت را به خوبی فرا گرفته و در زندگی بهکار گیرند هم میتوانند سلامت زندگی خود و خانواده خود را ارتقا داده و هم مبلغان خوبی برای سبک زندگی سالم باشند.
وی افزود: توجه به تدابیر سبک زندگی سالم و مصرف غذای سالم میتواند به سلامت جسمی و روحی و روانی دانشآموزان کمک کند و با رعایت این اصول، بهرهوری آموزشی و تحصیلی دانشآموزان قطعاً ارتقا مییابد. پس از پایان طرح نهضت سواد سلامتآموزی، میتوانیم میزان اثرگذاری این طرح را در ارتقای کیفیت تحصیل دانشآموزان به طور تخصصی مطالعه و نتایج آن را به صورت مقالات علمی ارائه کنیم.
ارسال دیدگاه