رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان البرز:

تغذیه‌ مناسب بر پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان تاثیر دارد

کرج (پانا) - رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: تغذیه سالم، تغذیه‌ای است که بتواند نیازهای دانش‌آموز را برآورده کند که این مواد غذایی بر اساس هرم غذایی، غلات، میوه، سبزیجات و لبنیات را شامل می‌شود که باید در اولویت قرار گیرند.

کد مطلب: ۱۴۹۵۹۶۹
لینک کوتاه کپی شد
تغذیه‌ مناسب بر پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان تاثیر دارد

رضا رضاطارمی در گفت‌وگو باپانا عنوان کرد: «تغذیه سالم، تغذیه‌ای است که بتواند نیازهای دانش‌آموز را برآورده کند که این مواد غذایی که بر اساس هرم غذایی، غلات، میوه، سبزیجات و لبنیات را شامل می‌شود باید در اولویت برنامه غذایی خانواده‌ها قرار گیرد.»

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان البرز گفت: «پیگیر تامین سلامت میان‌وعده غذایی و همچنین ریزمغذی‌ها هستیم که شامل ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برای رشد و تحصیل دانش‌آموزان بسیار مناسب و لازم است.»

رضاطارمی افزود: «متاسفانه در برخی از مدارس، بعضی از دانش‌آموزان به این موارد دقت نمی‌کنند و از میان تنقلات مانند چیپس، پفک، نوشابه و... استفاده می‌کنند که این مواد غذایی، تاثیر منفی بر پیشرفت تحصیلی آنان دارد.»

وی اضافه کرد: «برای مثال؛ اگر دانش‌آموزی کمبود یا فقر آهن داشته باشد مخصوصاً در دختران این فقر آهن باعث‌ کم شدن تمرکز یادگیری آنان می‌شود و اینکه حالت آرامش را ندارند و کسی که کم‌خونی و فقر آهن دارد مطمئناً در درس‌ها هم زیاد نمی‌تواند رویکرد مناسبی داشته باشد. استفاده مناسب و به اندازه از قرص‌های ویتامین D برای رشد بچه‌ها و قد آن‌ها مفید است و بر استحکام‌ استخوان‌بندی آن‌ها تاثیر بسیار زیادی دارد.»

رضاطارمی ادامه داد: «با توجه به اینکه بچه‌ها با وجود شرایط آپارتمانی، کمتر در فضای آزاد قرار می‌گیرند و کمتر از ویتامین D کمتر استفاده می‌کنند به همین دلیل آموزش و پرورش  با اجرای طرح توزیع قرص‌های آهن و قرص‌های ویتامین D در مدارس برای دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم اقدام کرده است.»

رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: «این‌ موارد در کنار غذاهای مناسب برای کمک به دانش‌آموزان است اما اصل موضوع، دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان هستند. متاسفانه غذاهای روغنی و شیرینی‌ها و نوشابه‌ها در سبد غذایی بسیاری از خانواده‌ها وجود دارد و اصل سبد غذای آنان را تشکیل می‌دهد در حالی که در هرم غذایی، بخش کوچکی از آن هرم این مواد غذایی هستند؛ زیرا در مدت زمان طولانی، آسیب‌های زیادی را در پی دارد. مثل افزایش وزن دانش‌آموزان که منجر به چاقی خواهد شد و چاقی هم زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها می‌شود، مثل بیماری قلبی و عروقی دیابت؛ لذا از دانش‌آموزان خواهشمندم که حتماً اطلاعات‌شان در مورد مواد غذایی و تغذیه سالم را بالا ببرند تا دچار این بیماری‌ها نشوند و پیشرفت تحصیلی خوبی داشته باشند.»

دانش‌آموزخبرنگار: شایان ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار