رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش البرز:

تغذیه‌ مناسب بر پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان تاثیر دارد

کرج (پانا)-رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش البرز:تغذیه سالم تغذیه‌ای است که بتواند نیازهای دانش‌آموز را برآورده کند که این مواد غذایی‌براساس هرم غذایی، غلات ،میوه ، سبزیجات و لبنیات را شامل می‌شود که باید در اولویت قرار گیرند.

کد مطلب: ۱۴۹۵۹۶۹
لینک کوتاه کپی شد
تغذیه‌ مناسب بر پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان تاثیر دارد

رضا رضاطارمی درگفت‌وگو باپانا عنوان‌کرد:«تغذیه سالم تغذیه‌ای است که بتواند نیازهای دانش‌آموز را برآورده کند که این مواد غذایی که بر اساس هرم غذایی غلات، میوه ،سبزیجات و لبنیات را شامل می‌شود باید دراولویت برنامه غذایی خانواده‌ها قرارگیرد.» 

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش گفت:« ما پیگیر تامین سلامت میان‌وعده غذایی و همچنین ریز مغذی‌ها که شامل ویتامین‌ها و مواد معدنی می باشند هستیم که برای رشد و تحصیل دانش‌آموزان بسیارمناسب و لازم است.»

رضاطارمی افزود:«متاسفانه در برخی از مدارس بعضی از دانش‌آموزان به این موارد دقت نمی‌کنند و از میان تنقلات مانند چیپس، پفک ،نوشابه و غیره استفاده می‌کنند که این مواد غذایی تاثیر منفی بر پیشرفت تحصیلی آنان دارد.»

وی اضافه کرد:«برای مثال اگر دانش‌آموزی کمبود آهن یا فقر آهن داشته باشد مخصوصاً در دختران این فقر آهن باعث‌ کم شدن تمرکز یادگیری آنان می‌شود و اینکه حالت آرامش را ندارند و اگر کسی که کم‌خونی و فقر آهن دارد مطمئناً در درس‌ها هم زیاد نمی‌تواند رویکرد مناسبی داشته باشد استفاده مناسب و به اندازه از قرص‌های ویتامین دی برای رشد بچه‌ها و قدشان مفید است و بر استحکام‌ استخوان‌بندی آنها تاثیر بسیار زیادی دارد با توجه به اینکه بچه‌ها با وجود شرایط آپارتمانی کمتر درفضای آزاد قرار می‌گیرند و از ویتامین دی کمتر استفاده می‌کنند به همین دلیل‌آموزش و پرورش  با اجرای طرح توزیع قرص‌های آهن و قرص‌های ویتامین دی در مدارس برای دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم اقدام نموده است.» 

رضا طارمی در پایان بیان کرد:« این‌ موارد درکنار غذاهای مناسب برای کمک به دانش‌آموزان می باشد ولی اصل موضوع دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان هستند. متاسفانه غذاهای روغنی و شیرینی‌ها و نوشابه‌ها در سبد غذایی بسیاری از خانواده‌ها وجود دارد و اصل سبد غذای آنان را تشکیل می‌دهد درحالی که در هرم غذایی بخش کوچکی از آن هرم این مواد غذایی هستند زیرا در مدت زمان طولانی آسیب‌های زیادی را در پی دارد مثل افزایش وزن دانش‌آموزان که منجر به چاقی خواهد شد و چاقی هم زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها می‌شود مثل بیماری قلبی عروقی دیابت لذا بنده از دانش‌آموزان عزیز خواهشمندم که حتماً اطلاعاتشان را در مورد مواد غذایی و تغذیه سالم بالا ببرند تا دچار این بیماری‌ها نشوند و پیشرفت تحصیلی خوبی داشته باشند.» 

دانش‌آموزخبرنگار: شایان ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار