پتانسیل ایران برای عبور مسیرهای ارتباطی شرق و غرب
تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف این شرکت استفاده از پتانسیل بیبدیل منطقه ای کشور است، گفت: ایران آلترناتیو (جایگزین) مناسبی برای عبور مسیرهای ارتباطی مطمئن برای شرق و غرب جهان است.

بهزاد اکبری با بیان این مطلب، از برگزاری رویداد ایران کریدور در ۱۵ بهمن ماه (سوم فوریه) خبر داد. این رویداد یک روز قبل از نمایشگاه تلکام دبی در همین شهر برگزار می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه این رویداد یک روزه بوده و یک روز قبل از کنفرانس CAPACITY در دبی برگزار می شود، ادامه داد: کنفرانس CAPACITY مهمترین کنفرانس حوزه تلکام است که همه اپراتورهای بزرگ منطقه ای و جهانی که سرویس دهندگان اینترنتی هستند در آن حضور دارند.
اکبری با بیان انکه یک روز قبل از رویداد منطقه ای CAPACITY، رویداد ایران کریدور را معرفی کردیم، اضافهکرد: تاکنون هم استقبال خوبی از آن صورت گرفته و همه شرکت ها از کشورهای منطقه در آن ثبت نام کرده اند و بیش از ۱۳۰ تا ۱۴۰ خواهان حضور در این رویداد شدند.
وی با برشماری اهداف این رویداد، تصریح کرد: هدف از این رویداد معرفی ظرفیت های ایران برای تقویت اکوسیستم دیجیتال منطقه و اتصال این اکوسیستم به یکدیگر است و با توجه به نقش کلیدی ایران در حوزه تجارت منطقه و جهان در طول تاریخ، در این رویداد اعلام می کنیم که این آمادگی را داریم که در عصر دیجیتال می توانیم چنین نقشی را برعهده بگیریم تا بتوانیم از پتانسیل ها و زیرساخت های موجود در ایران برای اتصال با دیگر مناطق جهان استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت خاطرنشانکرد: دنیا با سرعت بسیار زیادی در حال حرکت به سمت تحول دیجیتال و عصر هوش مصنوعی است و تقویت بین منطقه ای دولت ها و کشورها بسیار مهم است و باید از پتانسیلهای خاص هر کدام از آنها برای تقویت اکوسیستم دیجیتال منطقه ای استفاده شود.
وی با بیان اینکه با توجه به ویژگی های جغرافیایی ایران برای کشورمان حضور در این رویداد بسیار مهم است، اظهار داشت: با توجه به زیرساخت های مهمی که در ایران داریم، می توانیم در اتصال کل اکوسیستم دیجیتال منطقه ایفای نقش کنیم.
اکبری با اشاره به اینکه ایران کشوری است که محل اتصال سه منطقه در جهان است و پوشش فیبرنوری در سراسر کشور با پوشش همه مرزها داریم، ادامه داد: شبکه فیبر نوری و اطلاعات نوری که شرکت ارتباطات زیرساخت دارد، در منطقه بی نظیر است و این پوشش در کمتر کشور منطقه دیده می شود و پتانسیل ویژه ای است تا بتوانیم از این زیرساخت ها برای اتصال همه کشورهای منطقه استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: ایران در منطقه دارای بیشترین تعداد همسایه است، به طوری که با ۱۵ کشور همسایه است و می توانیم از این پتانسیل برای اتصال این کشورها به یکدیگر استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در این رویداد علاوه بر معرفی ظرفیت ها برای ترانزیت ترافیک داده ها به موضوعات دیگری نیز خواهیم پرداخت، گفت: در این رویداد آمادگی ایران برای مشارکت در ساخت فیبرهای دریایی در جنوب و شمال کشور و همچنین استفاده از جغرافیای ویژه ایران برای ایجاد زیرساخت های پردازشی و ذخیره سازی که برای عصر شبکه های نسل ۵ بسیار حیاتی است را اعلام خواهیم کرد.
اکبری با اشاره به اینکه ایران به مراکز بزرگ و پرجمعیت منطقه نزدیک است، ادامهداد: به همین دلیل می توانیم مناطق داده بزرگ ابری و مراکزی برای پشتیبانی از داده های هوش مصنوعی در منطقه را ایجاد کنیم و این می تواند به اکوسیستم دیجیتال منطقه بسیار کمک کند.
وی با بیان اینکه در کشورمان پنج منطقه توسعه مناطق داده ای را در وزارت ارتباطات طراحی کردهایم، گفت: زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در این مناطق بهویژه برای شکل گیری مراکز داده بزرگ و ابری فراهم آماده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره مشارکت کنندگان در رویداد ایران کریدور گفت: تقریبا همه شرکت هایی که در کشورهای منطقه فعالیت می کنند در این رویداد حضور خواهند داشت و حتی اپراتورهای اروپایی و چینی نیز در این رویداد حاضر خواهند بود. این رویداد برای نخستین بار برگزار می شود و برنامه ما این است که این رویداد را هر ساله برگزار کنیم و در آینده ابتکارات جدید از جمله هوش مصنوعی و ارتباطات دیجیتال نیز به آن پرداخته شود.
وی یادآور شد: از آنجایی که بزرگترین نمایشگاه تلکام دنیا در دبی است، تصمیم گرفته شد که این رویداد در حاشیه این نمایشگاه برگزار شود، به همین دلیل به دنبال مشارکت بسیار زیاد بازیگران و ذینفعان منطقه بودیم.
اکبری با اشاره به قطعی های مکرر فیبرهای نوری دریایی منطقه ای، تصریح کرد: یکی از مواردی که می خواهیم در این رویداد معرفی کنیم، تقویت فیبرهای دریایی منطقه است، بهویژه فیبرهای دریایی که به صورت دوجانبه یا کنسرسیوم بین کشورهای منطقه و خلیج فارس کشیده می شود.
وی اظهار داشت: ایران در فیبرهای بین المللی سهمی نداشته و وضعیت فعلی متناسب با کشور ۸۰ میلیونی با این موقعیت جغرافیایی نیست و به دنبال اعلام آمادگی ایران برای مشارکت در ساخت فیبرهای بین المللی هستیم.
ارسال دیدگاه