دیدارفرماندار شیراز با مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس
فارس (پانا) - فرماندار شیراز با حضور در اداره کل آموزش و پرورش استان فارس با مدیرکل جدید این اداره کل دیدار و گفتوگو کرد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی وروابط عمومی آموزش و پرورش فارس، سید علاالدین کراماتی؛ فرماندار شیراز با حضور در دفترمحسن کلاری؛ مدیرکل جدید آموزش و پرورش فارس ضمن تبریک انتصاب وی از آمادگی مجموعه فرمانداری برای همکاری همه جانبه بادستگاه تعلیم و تربیت استان خصوصا در شهر شیراز خبرداد.
کراماتی گفت:رییس جمهور در این دولت توجه ویژه ای به آموزش و پرورش دارد و این فرصت بسیار مهمی است که باید از آن استفاده کرد تا بسیاری از مشکلات این دستگاه عظیم و تاثیرگذار مرتفع شود.
محسن کلاری مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این دیدار ضمن تقدیر از حضور فرماندار شیراز گفت: فرماندار به عنوان رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان نقش بسیار مهمی در این تعلیم و تربیت دارد.
وی گفت: آموزش و پرورش متعلق به همه است و همه دستگاهها باید در این خصوص به این مجموعه کمک کنند.
ارسال دیدگاه