امام جمعه شهرستان فیروزکوه:
توجه به مسئله معیشت معلمان و مهارتافزایی، بخشی از بها دادن به آموزش و پرورش است
فیروزکوه( پانا) - امام جمعه شهرستانفیروزکوه، آبادانی آینده میهن را در عرصههای مختلف، نتیجه تلاش امروز معلّمان و مجموعه آموزش و پرورش دانست و گفت هرکس دغدغه پیشرفت و آبادانی کشور را دارد، باید به آموزش و پرورش بها بدهد.
حسنحیدری، امام جمعه شهرستان فیروزکوه در خطبههای عبادی_سیاسی نمازجمعه این هفته، گفت: تلاوت قرآن و یاد مرگ به قلب انسان جلا میدهد؛ انسان تا زمانی که در قید حیات است، خودش کار خیر انجام دهد خیلی بهتر است، سنّت پسندیده برگزاری مراسمترحیم در مسجد و سخنرانی و روضهخوانی را حفظ کنیم.
حیدری در ادامه در خطبه دوم، بیان کرد: هفته معلّم را به همه معلّمان و فرهنگیان و مجاهدان عرصه علم و پژوهش تبریک میگویم؛ معلّمی مهمترین کار در کشور است چراکه معلّم در واقع معمار آینده کشور است.
امام جمعه خاطر نشان کرد: آینده کشور در عرصههای مختلف، نتیجه تلاش امروز معلّمان و مجموعه آموزش و پرورش است و از اینجا اهمیت آموزش و پرورش مشخص میشود؛ هرکس دغدغه پیشرفت و آبادانی فیروزکوه را دارد، باید به آموزش و پرورش بها بدهد.
حیدری افزود: بخشی از این بها دادن، مسئله معیشت معلّمان است؛ توجه به مهارتافزایی، آموزشهای ضمنخدمت واقعی از مصادیق بها دادن به آموزش و پرورش است.
خطیب نمازجمعه فیروزکوه با اشاره به انتظاراتی از معلّمین، گفت: شاگرد را مثل فرزند خود دانستن، تشویق دانشآموزان به حضور در مراکز برکتآفرین مثل مساجد و هیاتها، زنده کردن احساس هویّت ایرانی و اسلامی در دانشآموزان از معلّمان انتظار میرود. آشنا کردن دانشآموزان با مفاخر کشور در زمینههای مختلف، آشنا کردن با پیشرفتهای کشور و امیدبخشی، تقویت عشق به وطن و پرچم و سرود ملّی، و ترویج سبک زندگی ایرانی_اسلامی از دیگر انتظارات از معلّمان گرامی است.
امام جمعه فیروزکوه بیان کرد: علاوه بر این، شایستگیهای حرفهای معلّم و شایستگیهای عمومی معلّم هم در طول خدمت بایستی رصد بشود؛ از معلّمان مجرّب مؤمن قدیمی هم باید استفاده بشود؛ همچنین به مسئلهی عدالت آموزشی نیز باید توجه شود.
حیدری تصریح کرد : مدرسههای دولتی بایستی از آموزش خوب، از معلّم خوب، از فضای آموزشی خوب بهرهمند شوند اما به مجموعه مدارس غیردولتی هم باید نظارت داشت؛ همچنین به مسئله پرورش به عنوان رکن اصلی، توجه شود؛ بهترین معلّمان، به کار گرفته شوند و کلاس پرورشی و دینی جذابیت داشته باشد.
خطیب نماز جمعه فیروزکوه با اشاره به سفر رئیس جمهور به سوریه، بیان کرد: اگرچه قراردادهای اقتصادی خوبی در سفر رئیس جمهور در سوریه منعقد شده؛ تقریباً در حدود ده عرصه قرارداد بسته شد _مسکن، انرژی، ریلی، زیارتی، تجارت و... ولی خود این سفر یک دستاورد خیلی بزرگ است. یک زمانی کل دنیا از آمریکا و اروپا حتی روسیه، گفتند که بشار اسد نباشد و ایران گفت بشار اسد باید باشد، و او ماند و بعد روسیه هم در کنار ایران آمد، این سفر بزرگترین دستاورد است.
امام جمعه فیروزکوه گفت: آیتالله رئیسی طلسم ۱۳ساله سفر رییسجمهور ایران به سوریه را شکست؛ یادمان باشد آقای روحانی هیچگاه به سوریه نرفت تا نمادی از بیتوجهی به ظرفیتهای میدان و منطقه باشد؛ حتی بعد از سال ۹۶ که حاج قاسم پایان حکومت داعش را اعلام کرد و پوتین دوبار به سوریه رفت؛ آقای روحانی به سوریه نرفت.
خطیب نمازجمعه فیروزکوه تصریح کرد: این سفر دستاوردهای مختلفی خواهد داشت. از جهت سیاسی و امنیتی، موجب تقویت قدرت منطقهای ایران و کابوسی برای اسرائیل است، از جهت اقتصادی سوریه برای بازسازی کشور نیاز به سرمایهگذاری کشورهای دیگر است و اولویت با ایران اسلامی است که دولتمردان نباید تعلّل کنند.
حیدری در ادامه، دربارهی مبارزه با فساد، بیان کرد: مسئله مبارزه با فساد نیاز به پیگیری و جدیّت دارد؛ بیست سال از صدور فرمان هشت مادهای رهبر معظم انقلاب میگذرد ولی دولتهای مختلف اگر به درستی پیگیری میکردند امروز وضع بهتری داشتیم. امروزه بحمدالله امید این هست که دولت مردمی و مجلس انقلابی این کار مبارزهی با فساد را دنبال کند، حضرت آقا در مقدّمه این فرمان، دو هدف مهم نظام اسلامی را خدمت به مردم و برافراشتن پرچم عدالت اسلامی میشمرند که نباید غفلت شود.
امام جمعه فیروزکوه گفت: بهطور اجمال مطالبه هشتگانه رهبر انقلاب در این فرمان عبارت است از "مردد نشدن مسئولان مبارزه با فساد بر اثر مخالفتها"، "تفهیم وابستگی امنیت فضای اقتصادی به مبارزه با فساد"، "سپردن مبارزه با فساد به افراد مطمئن، سالم و امانتدار"، "قاطعیت در ضربه عدالت در عین دقت و ظرافت"، "شناسایی نقاط آسیب در گردش مالی و اقتصادی کشور"، "عمل وزارت اطلاعات به وظایف قانونی خود"، "پرهیز از تبعیض در امر مبارزه با فساد" و "پرهیز از رفتار شعاری، تبلیغاتی و تظاهرگونه".
حیدری بیان کرد: یکی از فسادهای اقتصادی کشور، مشکل ساختار بانکی کشور است؛ یکی از مصادیق وام بانکی است، به تصریح نمایندگان مجلس، مجموع وامی که کارمندان بانکها دریافت کردهاند حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان بیشتر از مجموع وام دریافتی توسط ۹۰۰ هزار جوان در سال است! مگر کارمندان بانکها چند نفراند؟ هر کدام چقدر وام گرفتهاند؟!.
امام جمعه فیروزکوه تصریح کرد: مردم برای گرفتن وام ساده باید چند ضامن و فیش حقوقی و کسر از حقوق و غیره بیاورند و از هفت خوان رستم رد شوند، بعد از چند ماه هم آخر معلوم نیست وام دریافت کنند یا خیر! بعد کارمندان بانک بعضاً بالای یک میلیارد وام، به راحتی و با کمترین سود، بلندمدت، دریافت میکنند؛ آیا این عدالت است؟!.
وی افزود: اخیراً نمایندگان مجلس اقداماتی کردهاند و بانک مرکزی قولهایی داده است، لکن نیاز به پیگیری و جدیّت دارد، مطالبه جدّی ما از دولت محترم، بانک مرکزی و نمایندگان مجلس این است که با جدیّت این مسئله را پیگیری کنند.
امام جمعه شهرستان فیروزکوه با اشاره به ۱۸ اردیبهشت ماه روز جهانی هلال احمر، گفت: این مناسبت را به ریاست محترم جمعیت هلال احمر شهرستان تبریک عرض میکنم و از زحمات عزیزان در برگزاری میز خدمت هفتگی تشکر میکنم.
دانشآموز خبرنگار: فاطمه صفری
ارسال دیدگاه