رئیس سازمان نهضت سوادآموزی:

۹۷ درصد جمعیت کشور باسواد هستند

تهران (پانا) - رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت ۹۷.۱ درصد از افراد در بازه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در کشور باسواد هستند که این عدد در اوایل انقلاب حدود ۴۸ درصد بوده است.

کد مطلب: ۱۳۵۶۰۱۳
لینک کوتاه کپی شد
۹۷ درصد جمعیت کشور باسواد هستند

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش؛ علیرضا عبدی در حاشیه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان در جمع خبرنگاران در خصوص مصوبات جلسه شورای آموزش و پرورش استان گفت: طبق مصوبات جلسه قرار بر این شد تمام اعضا به‌صورت یکپارچه برای حل معضل بی‌سوادی در کنار نهضت سوادآموزی و آموزش پرورش قرار بگیرند که یکی از راهکارهای این امر، سند سرانجام‌بخشی بی‌سوادی در استان است.

عبدی با تأکید بر اینکه در تلاش هستیم تا ۳ سال آینده سواد کشور را به سطح میانگین بین‌المللی برسانیم، گفت: در کشور ۹۷.۱ درصد از افراد در بازه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند که این عدد در اوایل انقلاب حدود ۴۸ درصد بوده است.

اطلس مبارزه با بی‌سوادی در چشم‌انداز ۳ ساله سوادآموزی اصفهان تدوین می‌شود

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در شورای آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار داشت: نهضت سوادآموزی در ۷ دی ۱۳۵۸ به دستور امام(ره) تشکیل شد و این پیام، یکی از بی‌نظیرترین پیام‌های علمی و آموزشی دنیا است.

عبدی با تأکید بر اهمیت توسعه مفهوم سواد گفت: اگر دنبالیم نظام دانایی رقم بخورد نباید به خواندن و نوشتن محدود شویم بلکه باید به توسعه مفهوم سواد توجه کنیم و در این مسیر تازه نهضت را آغاز کردیم که همه در آن نقش دارند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با بیان اینکه به برکت اندیشه امام(ره) در دنیا در بحث تعلیم و تربیت صاحب جایگاه هستیم، بیان داشت: یکی از نقاط قوت نهضت سوادآموزی این است که ما را به سمت آموزش تابعی سوق می‌دهد، برای مثال کتاب کشاورزان و عشایر از یکدیگر متفاوت است، یعنی آموزش با مسائل زندگی فرد همگام است تا این آموزش پایدار باشد.

وی خاطرنشان کرد: شورای عالی پشتیبانی سوادآموزی به مدیریت معاون اول رئیس‌جمهوری ۲ ماه قبل پس از ۷ سال وقفه برگزار شد و یکی از جلساتی بود که مصوبات کم‌نظیری داشت و یکی از مصادیق آن طراحی گام دوم نهضت سوادآموزی بود که در این مسیر است که تعاریف جدید سواد ارائه می‌شود.

عبدی با بیان اینکه از دیگر نقاط قوت نهضت سوادآموزی این است که در مکان، زمان، آموزش‌دهنده و محتوا انعطاف دارد، اظهار داشت: در اقدامات جدید آدرس و مشخصات حدود ۴ میلیون بی‌سواد را شناسایی کردیم و در ادامه نیاز به حمایت داریم تا آموزش‌دهندگان به آدرس‌ها مراجعه کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه عده‌ای از افراد سواد قرآنی دارند که نباید این افراد را بی‌سواد به حساب بیاوریم و دنبالیم به این افراد نیز مدرک بدهیم تا بار بی‌سوادی را کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: در آموزش رسمی ظرفیت‌هایی داریم و در این راستا مواردی مانند آموزش از راه دور و آزمون تعیین پایه را داریم اما این ظرفیت‌ها به‌درستی به مردم معرفی نشده است.

وی عنوان کرد: امید داریم استان اصفهان در بحث سوادآموزی شتاب‌بخشی داشته باشد و اطلس و سند پایان بی‌سوادی در ۳ سال آینده تدوین شود و در این راستا بنا به صحبتی که با معاون اول رئیس‌جمهوری داشتیم، هزینه‌های این موارد در مصوبات سفر ریاست جمهوری تأمین خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار