حسین درودی:
آزادی، اخلاق، معنویت، عزت، برادری و عقلانیت شعارهایی که هرگز کهنه نمیشود
تهران (پانا) - معاون امور استانهای ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در مراسم پیش اجلاس نماز با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب با بیان اینکه؛ آزادی، اخلاق، معنویت، عزت، برادری و عقلانیت شعارهایی است که هرگز کهنه نمیشود و ماندگار است، عمل نکردن مسئولین در رده های مختلف به فرامین الهی را عامل دلزدگی مردم دانست.
مراسم پیش اجلاس نماز با حضور حسین درودی؛ معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، مهدی نعیمی؛ رئیس قرآن، عترت و نماز اداره کل شهر تهران، مسعود زحمتکش؛ کارشناس مسئول گسترش فرهنگ نماز اداره کل، ابوالقاسم حدادی؛ مدیر اداره آموزش و پرورش منطقه۱، فاطمه سید مومن؛ معاون پرورشی و تربیت بدنی منطقه، امیرحسین شیرازی مطلق؛ مدیر سازمان دانش آموزی، معصومه شیرکوند؛ کارشناس قرآن، عترت، نماز منطقه، جمعی از مدیران و حافظان قرآن، دانش آموزان و کادر دبستان شاهد مرحوم رمضانی و کارشناسان معاونت پرورشی در نمازخانه دبستان شاهد مرحوم رمضانیبا رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
ابوالقاسم حدادی مدیریت منطقه ضمن خیر مقدم به مدعوین و عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه اظهار کرد: نماز ماموریت اول همه پیامبران و امامان ما بوده است که در زمان انبیا به طرق مختلف ولی با هدف مشترک انجام شده است.
وی افزود: در ساحت های ششگانه سند تحول اولین ساحت مربوط به مسائل اعتقادی و عبادی است و اصلی ترین ماموریت ما ایجاد بستر لازم جهت آگاهی، ترغیب و تشویق به امر نماز است.
حدادی با اشاره به اهمیت آشنایی دانش آموزان با نماز خاطرنشان کرد: ماموریت و مسئولیت ما در هر سه مقطع البته با توجه به سن تکلیف دانش آموزان و با اهداف و روش های مختلف امر به معروف نماز است.
وی افزود: در دختران عزیز که سن تکلیف آنها در مقطع دبستان است و افتخار نهادن تاج عبودیت را در این سن دارند، باید با روش های نوین که جذابیت داشته باشد با مفهوم و آثار نماز آگاه شوند و شاکله معنوی آنها تربیت شود.
مدیر اداره آموزش و پرورش منطقه یک در ادامه تاکید کرد: طبق دستورات ائمه آشنایی با نماز باید قبل از سن تکلیف باشد. در پسران نیز از دوران ابتدایی باید آشنایی با مقوله نماز انجام شود و در مراحل بعد آموزش تبدیل به نگرش و بینش می شود و سپس به کنش و عمل تبدیل می شود.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت نماز افزود: باید مراقب اندیشه ها باشیم که اندیشه ها عادت می شود.
حدادی با تشکر از زحمات مربیان و معلمان تصریح کرد: معلمان و مربیان الگوهای شایسته و بایسته ای برای دانش آموزان هستند. نماز اول وقت آنها یک الگوی عملی برای دانش آموزان است.
حسین درودی؛ معاون امور استان های ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، با قرائت صفحه سیزدهم بیانیه گام دوم و با اشاره به اهمیت نماز و این که شعارهای جهانی انقلاب ما فطری، درخشان و همیشه زنده است؛ اظهار کرد: آزادی، اخلاق، معنویت، عزت، برادری و عقلانیت شعارهایی است که هرگز کهنه نمی شود و ماندگار است.
وی افزود: هرجا دل زدگی پیش آمده است از جهت روی گردانی مسئولان از این اصول و رویکردهای دینی بوده است.
درودی با اشاره به سخن گهر بار امیر المومنین تاکید کرد: حضرت امیرالمومنین علی (ع) فرمودند: «امر نکردم مگر خودم عمل کردم، نهی نکردم مگر خودم عمل کردم.»
وی در ادامه با اشاره به مسئولیت هر فرد جهت جلوگیری از دلزدگی افراد از انقلاب و فرامین دینی تصریح کرد: جهت جلوگیری از دلزدگی باید خیلی مراقب اعمال مان باشیم و جهت اقامه نماز جماعت در مدرسه و سفرهای زیارتی راهیان نور مسابقات و محافل قرآنی باید از روشهای نوین و خلاق و جذاب استفاده شود و باعث جذب دانش آموزان به این مجالس شویم.
در ادامه مهدی نعیمی؛ رئیس قرآن، عترت و نماز اداره کل شهر تهران با اشاره به این نکته که امسال سی امین اجلاس نماز برگزار می شود؛ اظهار کرد: با توجه به بیانیه گام دوم هدف این است که نوجوان و جوانان را به هدف اصلی که عبد صالح است برسانیم و گام اول را باید از خودمان شروع کنیم.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری در اجلاس نماز که فرمودند: مدارس را به نماز خواندن نوجوانان مزین کنید، خاطرنشان کرد: نماز عامل دوری از گناه و رشد معنوی انسان است و برای رسیدن به مقام عبد صالح باید مراحل مختلف را طی کند.
رئیس قرآن، عترت و نماز اداره کل شهرتهران با اشاره به احادیث به اهمیت نماز و عبودیت تاکید کرد و در پایان با ذکر روایتی زیبا از اهمیت نماز در واقعه عاشورا سخنان خود را به پایان رساند و در آخر مراسم از دانش آموزان مقام آور قرآنی تقدیر نماز جماعت با حضور مدعوین برگزار شد.
ارسال دیدگاه