پاداشم را روز افتتاح مدرسه گرفتم

تهران (پانا) - آغاز راه مدرسه سازی که قطعا راه سخت و دشواری است برای خیرین بزرگ مدرسه ساز مسیر کوتاهی می‌شود؛ جلیل خسرو شاهی یکی از خیرین مدرسه سازی است که در این مسیر با قوت به کار مدرسه سازی ادامه داده است و اکنون به عنوان یکی از بزرگترین خیرین مدرسه ساز به شمار می‌آید.

کد مطلب: ۱۱۹۲۵۶۷
لینک کوتاه کپی شد
پاداشم  را روز افتتاح مدرسه گرفتم

افرادی که در مدارس روستایی یا قدیمی درس می‌خواندند یادشان می‌آید که حتی در سرمای زمستان بخاری نفتی وجود نداشت و بچه‌ها مجبور بودند هیزم جمع کنند تا بخاری مدارس خود را گرم کنند و بتوانند در سرمای زمستان درس بخوانند.

بیشتر خیرینی که بعدها خود مدرسه ای ساخته اند، همگی در این شرایط سخت تحصیل کرده اند و از نزدیک با مشکلات مدارس آشنایی داشته اند. اکبر شعوری خسرو شاهی 74 ساله و متولد تبریز که به واسطه فامیلی اش که به خیر بزرگ مدرسه ساز "جلیل خسرو شاهی" نسبت داده می‌شود، خود در این شرایط تحصیل کرده و امروز به عنوان خیر مدرسه ساز و عضو هیات امنای مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران بیش از دو دهه مشغول به فعالیت است.

کار خیر را از خانواده اش به ارث برده است و همگی در همه کارهای خیر از کوچک و بزرگ فعالیت داشته اند. او اولین مدرسه اش را در سال 1382 در خسرو شاه تبریز احداث کرده

آشنایی با فعالیت‌های خیر بزرگ مدرسه ساز جلیل خسرو شاهی و آغاز راه مدرسه سازی

نام مدرسه سازی با بزرگانی شناخته می‌شود که سهم بزرگی در نظام آموزشی کشور داشته اند، یکی از این نام‌ها، جلیل خسروشاهی است که 457 مدرسه در کشور ساخته و در صدر لیست بزرگان مدرسه سازی است.

آقای شعوری خسرو شاهی، نیز از بستگان ایشان است و به همین دلیل از طریق ایشان با مدرسه سازی آشنا شده است.

خودش در این باره به پانا می‌گوید: «یک بار که در محفل خیریه ای وارد شده بودم، همگی به واسطه فامیلی بنده، از نام نیک آقای جلیل خسروشاهی خیر بزرگ یاد می‌کردند. من در آن زمان به این فکر افتادم که هیچ چیزی در این جهان جز نام نیک نمی‌ماند و انسان باید همیشه با کارهای خیر، اثری ماندگار از خود به جای بگذارد. به همین دلیل، به واسطه آقای بنی آدم رئیس مجمع خیرین تهران با این کار نیک آشنا شدم و اولین مدرسه ام را در تبریز احداث کردم.»

اکبر شعوری کار خیر را از دوران نوجوانی با فعالیت‌های خیریه کوچک آغاز کرده است و در زمینه‌های مختلف کار خیر با خانواده اش فعالیت داشته است.

وی می‌گوید: «کار خیر در خانواده من بسیار اهمیت داشت، بخاطر همین موضوع، من در هنگام ازدواج هم با خانواده ای وصلت کردم که همگی خیر بودند. به همین دلیل همیشه همسرم در کار خیر پشتیبان و مشوقم بود و فرزندانمان را هم در همین راه تربیت کرده است.»

روز افتتاح مدرسه روزی بود که پاداش زحمات خود را دریافت کردم. اکبر شعوری با این جمله ادامه می‌دهد: «لذت کار خیر را تنها افرادی می‌فهمند که در این راه قدم برداشته اند و شیرینی آن را درک کرده اند. کار خیر باعث افزایش و برکت مال می‌شود و امیدوارم تمام افراد در حد توان خود در این امر مشارکت کنند و لذت آن را درک کنند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار