جشن پاتوق فیلم کوتاه اصفهان با اعلام برگزیدگان به پایان رسید
تهران (پانا)- مراسم پایانی دومین و سومین جشن فیلم کوتاه اصفهان شامگاه ۱۰ تیر ماه با معرفی برگزیدگان، به صورت آنلاین و همچنین فیزیکی و محدود در فضای باز هنرستان هنرهای زیبا برگزار شد.
مراسم پایانی دومین و سومین جشن فیلم کوتاه اصفهان به دلیل ملاحظات بهداشتی و رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی با حداقل مدعوین و به صورت محدود در شهر اصفهان برگزار شد و همچنین به صورت آنلاین از صفحه اینستاگرام پاتوق فیلم کوتاه اصفهان به صورت زنده پخش شد.
تبدیل جشن فیلم کوتاه اصفهان به رویدادی ملی
در ابتدای مراسم سیدمحمد طباطبایی دبیر دومین و سومین جشن پاتوق فیلم کوتاه اصفهان ضمن خوشامدگویی به فیلمسازان حاضر در مراسم، گفت: فیلم کوتاه اصفهان آنقدر بزرگ شده که با افتخار میتوانیم اعلام کنیم بزرگترین پاتوق فیلم کوتاه ایران را با حدود ۷هزار مخاطب علاقمند داریم. مطمئنم اگر کرونا نبود سالنهای سینما را مملو از جمعیت علاقمند به فیلم کوتاه میدیدیم. خدا را شاکرم در این سالهای اخیر فیلمسازان جوان استان اصفهان قلههای فیلم کوتاه و مستند ایران را یکی پس از دیگری فتح میکنند و برای اصفهان و ایران افتخار میآفرینند.
به گفته وی، اصفهان به زودی پس از تهران قطب سینمای ایران خواهد شد و عاشقان و علاقمندان به پردههای نقرهای، با فیلمهایی که در اصفهان و توسط فیلمسازان موج نوی سینمای اصفهان ساخته میشوند سیراب خواهند شد و این مهم با حمایت مدیران و همت عوامل خوب سینمای اصفهان محقق خواهد شد.
دبیر دومین و سومین جشن پاتوق فیلم کوتاه اصفهان خبر داد: جشن فیلم کوتاه اصفهان از دوره آینده تبدیل به یک جشن باشکوه ملی و سپس بینالمللی خواهد شد و هدفگذاری اصلی این جشن حمایت و استعدادیابی جوانان جویای نام خواهد بود.
وی به اضافه شدن بخش نگاه نو به این دوره از پاتوق اشاره کرد و افزود: به همین دلیل هم در جشن امشب جوایز بخش مسابقه نگاه نو به جشن اضافه شد و جایزه ویژه بخش شهید آوینی هم با حمایت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان از این به بعد هر سال اهدا خواهد شد.
جایزه بخش ویژه شهید مرتضی آوینی
در ادامه این مراسم، حجتالاسلام و المسلمین معتمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان جایزه این بخش را به جمال احمدی برای فیلم کوتاه جبران میکنم اهدا و سخنانی ایراد کرد.
ورود سینماگران به مسائل شهری
فریده روشن رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان در سخنانی با ابراز خوشحالی از اطلاع و ورود سینماگران به مسائل مهم شهری و پرداخت آنها، گفت: مسائل مختلفی وجود دارد که شاید تنها راه مطلع کردن جوانان و نوجوانان و حتی تمامی افراد جامعه، هنر هفتم باشد. سینما یکی از تاثیرگذارترین راهکارهایی است که به کمک آن میتوان فرهنگسازی کرد، به همین دلیل سینما یکی از بهترین این راهکارهاست.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اصفهان بیان کرد: در این دوره از شورای شهر با سایر همکاران مدیریت شهری افتخار حمایت از هنر به خصوص هنر و تئاتر را داشتیم و سعی کردیم زیرساختهای تماشای سینما را حتی در مناطق کمتر برخوردار مثل منطقه ۲ و منطقه ۱۵ شهر اصفهان ایجاد کنیم. همچنین در پنجمین دوره از شورای شهر اصفهان مواردی مثل توسعه صنایع خلاق و توسعه صنعت سینما به تصویب رسید و جوانان برای اجرای آن باید دغدغهمند عمل کنند.
در ادامه مراسم، جوایز بخشهای زاون، جشنواره فیلم کودک و نوجوان و استعداد جوان اهدا شد.
جایزه ویژه جشنواره کودکان و نوجوانان به رامین سامانی برای فیلم کوتاه ساکنین بهشت، جایزه زاون به محمدرضا امینآبادی و امیرحسین شاکری برای فیلم کوتاه آتو و جایزه استعداد جوان به شیرین اخلاصی برای فیلم کوتاه تله اهدا شد.
اهدای جوایز بخش نگاه نو
سپس جوایز بخش نگاه نو توسط دبیر جشن پاتوق فیلم کوتاه اصفهان و رئیس حوزه هنری اصفهان و دیگر مسئولان اهدا شد.
جایزه بهترین فیلمنامه به ابوالفضل حسینیپور برای فیلم کوتاه پناه، جایزه بهترین کارگردانی بخش نگاه نو به پیمان امیدی برای فیلم کوتاه النینو و جایزه بهترین فیلم به هومن نادری برای فیلم کوتاه من زالم تعلق گرفت.
جوایز بخش مسابقه جشن فیلم کوتاه
در ادامه این برنامه، سه نفر از هیات داوران جشن پاتوق فیلم کوتاه؛ آرش رصافی، سعید نجاتی و هامون شیرازی برای اهدای جوایز بخش مسابقه به روی صحنه آمدند.
هامون شیرازی قبل از اهدای جوایز به وضعیت سخت سینماگران در اصفهان اشاره کرد و گفت: ما سینماگران اصفهان جمع محدود و غریبی هستیم که به سختی در این شهر فعالیت میکنیم. ما فیلمسازها غیر از خودمان کسی را نداریم و شرایط سخت این شهر منجر به مهاجرت بسیاری از دوستان با استعداد ما به پایتخت شده است. امیدوارم این جشن بهانهای باشد برای همکاری بیشتر مسئولین ارشاد با سینماگران و از آنها میخواهم با ما مهربانتر باشند چون ما کاری به جز فیلم سازی بلد نیستیم.
سعید نجاتی فیلمساز و مدرس سینما نیز به نبود مسئولان در مراسم اهدای جوایز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه و یا شوربختانه جمع بسیار خودمانی شده و هیچ مسئولی در بین ما دیده نمیشود. از این جهت که خودمانیم و فیلمهایمان و شوربختانه از این جهت که مسئولان شعارهای حمایتیشان را دادند و مجلس را ترک کردند. حتی برای فیلمسازها ارزشی قائل نشدند که در مراسم اهدای جوایز شرکت کنند و متوجه نیستند که حضورشان چقدر به فیلمسازهای جوان دلگرمی میدهد.
در پایان، جوایز بخش مسابقه اهدا شد که به شرح زیر است:
بهترین طراحی صحنه و لباس
جایزه این بخش به ملیکا غلامی برای طراحی صحنه و لباس فیلم کوتاه انسان اهدا شد.
بهترین بازیگر
این جایزه به مونا بدیع صنایع برای بازی در فیلم کوتاه ترس خودش را جابهجا میکند و یاسمن نصیری برای بازی در فیلم کوتاه عزیز تعلق گرفت. این جایزه توسط بابک کریمی عضو هیات داوران به صورت ارتباط آنلاین اعلام شد.
بهترین تدوین
جایزه این بخش به ماهان عمادی برای تدوین فیلم کوتاه عزیز رسید.
بهترین صدابرداری و صداگذاری
این جایزه به علی کاظمینژاد و علیرضا نکولعل تک برای صدابرداری و صداگذاری فیلم کوتاه انسان اهدا شد.
بهترین فیلمبرداری
جایزه این بخش توسط آرمان فیاض فیلمبردار و فیلمساز که در مراسم حضور نداشت، به صورت ارتباط تصویری اعلام شد و جایره به علی حسینزاده برای فیلمبرداری فیلمهای کوتاه انسان و تیرمست اهدا شد.
بهترین فیلمنامه
جایزه این بخش به هومن نادری برای فیلمنامه کوتاه من زالم رسید.
بهترین کارگردانی
ایمان صالحی برای کارگردانی فیلم کوتاه ترس خودش را جابهجا میکند، جایزه بهترین کارگردانی را از آن خود کرد.
بهترین فیلم
جایزه بهترین فیلم به سیدمهدی موسوی برزکی برای تهیه فیلم کوتاه عزیز اهدا شد.
همچنین از طرف هیات داوران لوح سپاس به زیور حجتی برای کارگردانی فیلم کوتاه فنگشویی وارونه تعلق گرفت.
جایزه ویژه هیات داوران
این جایره به ایمان صالحی برای فیلم کوتاه ترس خودش را جابهجا میکند بابت خلاقیت در ایدهپردازی اهدا شد.
ارسال دیدگاه