مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران:

مشارکت همگانی کلید توسعه پایدار و عدالت آموزشی است

ابزارهای نوین آموزشی و هوش مصنوعی نقش مهمی در تحول آموزشی ایفا می‌کند

تهران (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ضمن تاکید بر اینکه ابزارهای نوین آموزشی و هوش مصنوعی نقش مهمی در تحول آموزشی ایفا می‌کند، مشارکت همگانی را کلید توسعه پایدار و عدالت آموزشی عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۵۳۲۰
لینک کوتاه کپی شد
مشارکت همگانی کلید توسعه پایدار و عدالت آموزشی است

مجید پارسا در آیین تجلیل از فرهنگیان نخبه پایتخت، یادواره شهید محسن فخری‌زاده که به همت معاونت آموزش متوسطه شهر تهران و مدیران مناطق ۱۹ گانه شهر تهران برگزار شد، پژوهش را زیربنای تصمیم‌گیری‌های راهبردی در آموزش و پرورش دانست و با اشاره به اهمیت پژوهش در ارتقای کیفیت آموزش، لزوم توجه به پژوهش و فراهم‌سازی شرایط لازم برای انجام آن را مورد تاکید قرار داد و افزود: اجرای برنامه‌های راهبردی مبتنی بر پژوهش باید به عنوان اولویتی مهم مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به عنوان فصل مشترکی که بیشترین ارتباط با بدنه جامعه را دارد، مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌های مرتبط با آموزش و پرورش برای بهبود و توسعه نظام آموزشی کشور را ضروری دانست و اذعان کرد: دستیابی به اهداف متعالی نظام تعلیم و تربیت نیازمند مشارکت همگانی تمامی دستگاه‌های مرتبط است.

مدیرکل آموزش و پرورش پایتخت، آموزش و پرورش را راه حل برطرف کردن مسائل کشور دانست و با بیان اینکه پیشرفت و توسعه در تمام کشورها، نتیجه توجه به آموزش و پرورش بوده است، توجه ویژه مسعود پزشکیان رئیس جمهور، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، مجموعه وزارت کشور و استانداران به آموزش و پرورش را بیانگر اهمیت آموزش و پرورش در حل مسائل کشور دانست و ابراز امیدواری کرد که با مشارکت همگانی در جهت پیشبرد اهداف آموزش و پرورش گام برداریم.

پارسا با بیان اینکه مشارکت همگانی، کلید توسعه پایدار و عدالت آموزشی است، مشارکت همگانی جهت ایجاد تحول در آموزش و پرورش را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: نظام آموزشی برای تحول و پیشرفت نیازمند حمایت و تعامل تمامی بخش‌های مرتبط از جمله خانواده‌ها، دستگاه‌های اجرایی و خیرین است.

وی نقش استفاده از ابزارهای نوین آموزشی در تحول را مهم برشمرد و با بیان اینکه ابزارهای نوین آموزشی و هوش مصنوعی نقش مهمی در تحول آموزشی ایفا می‌کند بر لزوم به کارگیری فن آوری‌های نوین برای ایجاد تجربه‌های تعاملی تاکید کرد و گفت: استفاده از ابزارهای نوین آموزشی می‌تواند به بهبود کیفیت آموزشی و شخصی‌ سازی یادگیری برای دانش آموزان و افزایش کارایی فرایند آموزش کمک کند.

این مسئول به اهمیت توجه به ساحت‌‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش اشاره کرد و با بیان اینکه این ساحت‌‌ها نقش به‌سزایی در ایجاد تحول در نظام آموزشی دارد، گفت: توجه به ساحت‌های شش‌گانه تربیت به پرورش نسلی توانمند و متعهد خواهد شد.

خبرنگار : محمد مهدی کاظمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار