مسئول خبرگزاری پانا شهر تهران:

ایران و ایرانی را با ورود به شبکه‌های اجتماعی به جهانیان بشناسانید

تهران (پانا) - مسئول خبرگزاری پانا شهر تهران با اشاره به تأثیر فعالیت شبکه‌های اجتماعی در شناخت ایران و ایرانی به مردم دنیا، گفت: فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به فرهنگ‌سازی و دانایی نیاز دارد و مانند شمشیری دولبه است.

کد مطلب: ۱۵۲۸۳۷۷
لینک کوتاه کپی شد
ایران و ایرانی را با ورود به شبکه‌های اجتماعی به جهانیان بشناسانید

محمدصادق نوری‌تبار ضمن حضور در برنامه «ایرانوجوان» در خصوص فعالیت نوجوانان در فضای مجازی بیان کرد: اکثر دانش‌آموزانی که به نوعی با آن‌ها ارتباط دارم، معمولاً داناییِ خوبی نسبت به این حوزه و این موضوع دارند. همچنین از آنچه که فکر می‌کنیم، دید وسیع‌تری نسبت به فضای مجازی دارند، رسانه و بسترهای مختلف فضای مجازی را نوعی فضای کاری یا مطالعه و یادگیری، فضایی برای ارتباط گرفتن با همنوعان و حتی فراتر از آن، فضایی برای معرفی جغرافیای پهناور و رنگارنگ و چهارفصل کشورمان و نیز معرفی جاذبه‌های  دیدنی و گردشگری می‌بینند.

وی افزود: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار دوازدهم آبان امسال با دانش‌آموزان و تاکید ایشان به نوجوانان جهت تعامل و ارتباط فرامرزی و معرفی فرهنگ و تمدن کهن ایران زمین، باید بستری فراهم کنیم که در نهایت از فضای مجازی جهت معرفی تاریخ، آداب و رسوم، فرهنگ و تمدن غنی ایرانی و به‌صورت کلی ایران‌شناسی استفاده شود.

نوری‌تبار به فرهنگ‌سازی شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: اکثر دانش‌آموزان از این بستر برای یادگیری مسائل و مواردی که مورد نیازشان است، استفاده می‌کنند و در این راستا به‌طور گسترده‌تر باید جهت‌دهی و فرهنگسازی‌هایی برای استفاده بهینه آنان صورت پذیرد.

مسئول خبرگزاری پانا شهر تهران بیان کرد: «کسانی که در این حوزه نمی‌توانند استفاده از این ظرفیت عظیم را مدیریت کنند و مانع از پیشرفت خود می‌شوند باید آموزش ببینند تا از جنبه مثبت به آن نگاه کنند و این تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند. استفاده از این بستر همانند تیغ جراحی است که اگر به دست یک دکتر حاذق باشد ممکن است جان عده‌ای را از مرگ نجات دهد و اگر به دست یک فرد شرور باشد ممکن است جان عده‌ای را بگیرد. بنابراین برای استفاده از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، ابتدا باید بستر‌سازی و فرهنگ‌سازی لازم انجام شود که الحمدلله تا حدودی این اتفاق افتاده و در قدم بعد، کسب دانایی و آموزش است.»

نوری‌تبار در جواب این سوال مجری برنامه که «آموزش به چه صورت باید باشد؟» عنوان کرد: «توصیه می‌کنم با مطالعه قوانین مربوطه در این مورد دچار چالش نشوند و برای شروع، یک‌سری اطلاعات کلی، کافی است و آنچنان هم سخت نیست. یکی از مزایای فضای مجازی این است که علاوه بر شناسایی استعدادهای خود و بروز خلاقیت‌های فردی، مجبور می‌شوید اندکی مطالعه‌ هم داشته باشید و در نهایت به یک تولید محتوای خوب منجر خواهد شد.»

وی خاطرنشان کرد: «به عنوان سرباز فرهنگی و عضو کوچکی از این خانواده و کسی که سال‌ها در این حوزه فعالیت می‌کند، توصیه می‌کنم ابتدا باید نسبت به هر موضوعی که می‌خواهیم انجام بدهیم، دانایی کسب کنیم. در خصوص ورود به شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به دلیل گستردگی، تنوع و سهولت دسترسی‌ها باید با دقت بیشتری پا به این عرصه گذاشت و البته با تمام قوا وارد این فضا شویم و با معرفی ایران و ایرانی در پیشرفت کشورمان تاثیرگذار باشیم.»

خبرنگار : نیایش حاجیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار