شیخ نعیم قاسم: رژیم صهیونیستی ۳ هزار بار آتشبس را نقض کرده است
تهران (پانا)- شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزبالله لبنان با اشاره به مهمترین مسائل داخلی لبنان تأکید کرد که تجاوز روز گذشته رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت با حمایت آمریکا صورت گرفت.

به نقل از المنار، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله در سخنرانی امروز دوشنبه به ارائه توضیحاتی درباره تحولات داخلی لبنان و ضرورت تلاش بیشتر دولت برای اخراج رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان و پایبند کردن این رژیم به تعهداتش پرداخت.
شیخ نعیم قاسم در این سخنرانی گفت: ما سه اولویت داریم که باید بر آنها تمرکز کنیم. این اولویت ها برای دولت و ملت حائز اهمیت است و همه باید برای محقق کردن آن تلاش کنند چرا که باعث ثبات، رشد و نمو لبنان خواهد شد. اولویت نخست باید توقف تجاوز رژیم صهیونیستی و عقب نشینی از جنوب لبنان و آزادسازی اسرا باشد.
وی ادامه داد: هیچ گونه نقض آتش بس به نام ما ثبت نشده، این در حالی است که رژیم صهیونیستی تا کنون بیش از ۳ هزار بار آتش بس را نقض کرده است. حزب الله به توافق آتش بس بین دولت لبنان و رژیم صهیونیستی پایبند بوده است و ماموریت ارتش را برای استقرار در مناطق جنوبی تسهیل کردیم. دولت لبنان مسئول پیگیری توافق آتش بس از طریق فشار بر کشورهای ضامن آن است.
شیخ قاسم تصریح کرد: دولت لبنان باید در تمام سطوح محلی، داخلی و بین المللی با هدف تضمین اجرای توافق آتش بس تلاش های بیشتری را به کار بگیرد. موضع روز گذشته رئیس جمهور و نخست وزیر در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت خوب بود، اما ما از مقامات دولتی می خواهیم صدای خود را بالا ببرند و تلاش بیشتری به کار بگیرند.
دبیرکل حزب الله تأکید کرد: تجاوز روز گذشته رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت با حمایت آمریکا صورت گرفت. آمریکا در لبنان منافعی دارد و باید بفهمد که این منافع جز با ثبات در لبنان محقق نخواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: مقاومت ۱۰۰ درصد به توافق آتش بس پایبند بوده است و من به ارکان دولت می گویم که باید وظیفه محافظت از آتش بس را به عهده بگیرید. برخی مقامات دولتی به فرستاده های خارجی قول محصور کردن سلاح در دست دولت می دهند، این در حالی است که طرف صهیونیستی تعهدات خود را اجرا نکرده است. رژیم صهیونیستی خواهان سیطره بر لبنان و احداث شهرک های صهیونیست نشین در خاک آن و تضعیف لبنان است و آمریکا هم در پی تحقق این اهداف است.
شیخ نعیم قاسم ادامه داد: ما در زمان سختی ها ایستادیم و دشمن را نیز سر جایش نشاندیم و به هیمن خاطر مجبور به پذیرش آتش بس شد. ما هرگز از عامل قدرت خود و قدرت لبنان و ارتش و دولت آن کوتاه نخواهیم آمد. لبنان باید قوی باشد و به برکت سه گانه مقاومت، ارتش و ملت قوی باقی خواهد ماند.
دبیرکل حزب الله اظهار کرد: اولویت دوم باید بازسازی مناطق ویران شده در پی تجاوز دشمن باشد. دولت در زمینه بازسازی تأخیری بسیاری داشته است و تذکر دادن در این خصوص وظیفه ماست. درخواست ما از دولت این است که بازسازی را در برنامه کاری خود قرار دهد و برنامهاش را برای بازسازی تدوین و این روند را آغاز کند. اولویت سوم ساختن کشور و دولت است و مسیر برای محقق کردن این هدف هموار است. هیچ توافقی بدون بازسازی وجود نخواهد داشت و خودداری از بازسازی به معنای تبعیض قائل شدن میان شهروندان لبنان و مانع تراشی در بخش اقتصاد و توسعه است.
وی خاطرنشان کرد: ما تا کنون ۵۰ هزار و ۷۵۵ نفر از کسانی را که خانه های آنها در تجاوز رژیم صهیونیستی کاملا ویران شده بود، پناه دادیم و خانه های ۳۳۲ هزار شهروند را نیز ترمیم کردیم این در حالی است که این اقدامات وظیفه و مسئولیت دولت است ولی ما آن را با تمام وجود به انجام رساندیم. ما از تلاش رئیس جمهور و نخست وزیر برای متوقف کردن تجاوزات رژیم اشغالگر، بازسازی و ساختن کشور و دولت حمایت می کنیم و به فتنه انگیزان گوش نخواهیم داد.
شیخ قاسم در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن انتخابات شهرداری ها در لبنان گفت: ما با جنبش امل ائتلافی را برای مدیریت کارزار انتخاباتی تشکیل داده ایم تا واقعیت موجود را از بحران و اختلاف به سمت توافق پیش ببریم. نخستین هدف انتخابات شهرداری ها، خدمت به مردم مستضعف و محافظت از منافع آنها، توسعه مناطق محل سکونتشان، رفع محرومیت از آنها و مشارکت در ارتقای وضعیتشان از طریق امکانات موجود است. به نظر ما به عنوان حزب الله، انتخابات شهرداری ها برای به دست اوردن مقام و منصب و بهره برداری شخصی نیست، بلکه تلاش برای انجام مسئولیت و خدمترسانی است. ما باید به شدت برای حفظ وحدت روستا و شهر و محافظت از فضای تفاهم، انسجام و همکاری و برادری تلاش کنیم. من از همه درخواست می کنم که حضور گسترده ای در انتخابات شهرداری ها داشته باشند زیرا کسی که می خواهد کشورش را بسازد باید با برادران و دوستانش جمع شود و با آنها برای توسعه و اقدام اجتماعی، همکاری کند.
وی خطاب به مردم غزه هم گفت: استقامت و مقاومت اسطوره ای شما مانع از محقق شدن اهداف دشمن شده و این ثبات و استقامت مقدمه پیروزی است.
دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود جان باختن شماری از شهروندان ایرانی را در حادثه انفجار بندر عباس به رهبری، دولت و ملت ایران تسلیت گفت.
شیخ نعیم قاسم همچنین درگذشت پاپ فرانسیس را به مسیحیان جهان تسلیت گفت.
ارسال دیدگاه