دانش‌آموز نخبه آشپزی در فردیس:

پشتکار و خوش‌بینی مهمترین رمز موفقیت است

کرج (پانا) - دانش‌آموز نخبه آشپزی شهرستان فردیس گفت نقطه قوت یک انسان، پشتکار و خوش‌بینی اوست و همین 2 کلمه، مهمترین رمز موفقیت است.

کد مطلب: ۱۴۸۶۷۵۲
لینک کوتاه کپی شد
پشتکار و خوش‌بینی مهمترین رمز موفقیت است

محمدطاها تیموری، دانش‌آموز ۱۶ ساله فردیسی در گفت‌وگو با پانا با اشاره به نحوه شروع هنر آشپزی خود عنوان کرد: «از ۷ سالگی در آشپزی کردن به مادرم کمک می‌کردم و این روند باعث علاقه من به آشپزی شد. چرا که از آشپزی، آرامش می‌گرفتم و لذتی را در آن تجربه می‌کردم که در هیچ چیز مانند آن را پیدا نمی‌کردم.»

وی افزود: «آشپزی را تا سن ۱۲ سالگی به‌صورت تفریحی در خانه دنبال می‌کردم ولی نقطه عطف من در آشپز شدن و حرفه‌ای شدن، زمانی بود که خواهرم، خانواده‌ام را با یک آکادمی آشپزی آشنا کرد تا آشپزی را به‌صورت اصولی یاد بگیرم.»

تیموری اضافه کرد: «با تلاش خواهرم و پدرم در آن آموزشگاه آشپزی ثبت‌نام کردم. در یک سال اول فقط اصول اولیه آشپزی و بعد از آن 2 سال به‌صورت تخصصی، آشپزی را فرا گرفتم و در همان زمان به پیشنهاد استاد آشپزی‌ام در یکی از مسابقات آشپزی در شهرستان فردیس شرکت کردم و با توجه به تجربه و سن کم توانستم در میان ۶۰ آشپز ماهر، مقام دوم را کسب کنم و می‌توانم بگویم که این مقام، یک قدم بزرگ برای موفقیت من در آشپزی بود.»

دانش‌آموز نخبه آشپزی اظهار کرد: «با توجه به علاقه‌ای که به وکالت داشتم در سال نهم، رشته علوم انسانی را انتخاب کردم ولی می‌دانستم که علاقه و حتی موفقیت من در آشپزی کردن است و گفتن این موضوع به خانواده‌ام مرا کمی می‌ترساند. زیرا شغل آشپزی در ایران برای آقایان بین خانواده‌ها مرسوم نیست و حتی بعضی آشپزی را شغل نمی‌دانند.»

وی با بیان اینکه بعد از اولین مسابقه‌ای که شرکت کردم با توجه به استعدادی که داشتم، استاد آشپزی‌ام با خانواده‌ام صحبت کرد و استعداد من در این زمینه را به آن‌ها توضیح داد و آن‌ها را قانع کرد که بتوانم به‌صورت خیلی تخصصی‌تر، آشپزی را دنبال کنم. پس به هنرستان رفتم و رشته خود را با آشپزی تغییر دادم و همین باعث شد من به آشپزی خیلی جدی‌تر و حتی به عنوان شغل آینده‌ام نگاه کنم.»

تیموری با اشاره به افتخاراتش در زمینه آشپزی گفت: «در 4 مسابقه بزرگ آشپزی از جمله 2 مسابقه آشپزی در فردیس که با حضور بیش از ۶۰ آشپز توانستم در مسابقه اول، مقام دوم و در مسابقه دوم، مقام اول را کسب کنم، یک مسابقه آشپزی در تهران با حضور ۱۲۰ آشپز ماهر که توانستم مقام اول را کسب کنم و یک مسابقه بزرگ دیگر در کرج که مقام دوم را کسب را کردم، شرکت کرده‌ام.

وی افزود: «همچنین با توجه به فعالیت گسترده‌ام در زمینه آشپزی توانستم از طرف نایب‌رئیس صنف سرآشپزان و آشپزان کل استان تهران و البرز 4 گواهینامه را با موضوعات غذاهای دریایی، انواع فَست‌فود، غذا‌های سنتی و ایرانی و از همه مهم‌تر یعنی اصول و پایه غذا (ادویه‌ها) دریافت کنم.»

این دانش‌اموز نخبه آشپزی تصریح کرد: «هدف نهایی من ایجاد تحول در خورد و خوراک انسان‌های جهان و ایجاد سهولت در زندگی روزمره است. به نظر بنده، نقطه قوت یک انسان می‌تواند پشتکار و خوش‌بینی به آینده و ناامید نشدن باشد که من سعی می‌کنم این ویژگی‌ها را در خودم پرورش دهم.»

تیموری خاطرنشان کرد: «از همه افراد حامی خود به‌خصوص پدر و مادرم و استاد آشپزی‌ام که با تمام مشکلات زندگی همیشه برای من پشتیبان و امید‌دهنده بوده‌اند، قدردانی می‌کنم.»

دانش‌آموز نخبه آشپزی شهرستان فردیس به همسن‌وسالان خود توصیه کرد: «علاقه‌های خود را دنبال کنید و تا پای جان به آن‌ها پایبند باشید، هیچ وقت ناامید نشوید، همیشه به آینده خوش‌بین باشید، آینده مورد علاقه خود را هر شب قبل از خواب در ذهن‌تان مرور کنید و کتاب‌های انگیزشی مطالعه کنید، در ذهن خود به دور اهداف، دیواری پولادین بکشید و نگذارید هیچ چیز و هیچ کس آن دیوار را خراب و اهداف شما را دستکاری کند. زیرا این اهداف منحصر به شخص شما است.»

وی گفت: «از خانواده‌ها هم خواهش می‌کنم که به علاقه و تصمیم فرزندانشان احترام بگذارند و آن‌ها را در رسیدن به خواسته‌هایشان همراهی و کمک کنند.»

دانش‌آموز خبرنگار: ابوالفضل جانی‌پور

حجم فایل ویدیویی : ۶۱.۷۳M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۴:۴۸ دانلود فایل

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار