مدیرعامل راه آهن خبر داد:

عرضه ۲.۲ میلیون بلیت قطار برای ایام نوروز

​تهران (پانا) - مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به عرضه ۲.۲ میلیون بلیت قطار برای ایام نوروز، از افزایش هشت درصدی ظرفیت در حوزه مسافری در این ایام نسبت به پارسال خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۵۲۳۱۱
لینک کوتاه کپی شد
عرضه ۲.۲ میلیون بلیت قطار برای ایام نوروز

جبارعلی ذاکری روز پنجشنبه در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های کشور ویژه آغاز طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۴ اظهار داشت: از این تعداد یک میلیون و ۵۰۰ هزار صندلی برای سفرهای برون شهری به ۷۰۰ هزار صندلی برای سفرهای حومه‌ای در نظر گرفته شده است.

وی گفت: بخش اعظم این ظرفیت به فروش رفته اما همچنان با مراجعات موردی از طریق سایت، اینترنت و آژانس‌ها بلیت قطار در دسترس عموم مردم خواهد بود.

ذاکری خاطرنشان کرد: روزانه به طور متوسط بین ۲۰ تا ۲۵ هزار فروش بلیط انجام می‌شود.

وی گفت: در روزهای گذشته ۴۸ هزار بلیت استردادی داشتیم که به متقاضیان داده خواهد شد.

مدیرعامل راه آهن همچنین یادآور شد: علاوه بر لکوموتیوهای مسافری، ۳۰ لکوموتیو از بخش باری به همراه مولدها در این ایام استفاده خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در محور شمال کشور نیز قطارهای فوق العاده اضافه شده و امیدواریم عرضه بلیت آن‌ها در روزهای آینده آغاز شود.

 

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار