مدیرکل آموزش و پرپرش استان اصفهان:

استعدادهای هنری و قرآنی دانش‌آموزان در نمایشگاه قرآن و عترت بسیار زیبا بود

اصفهان(پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: دانش‌آموزان ما که دارای استعدادهای قرانی و هنری هستند، فعالیت‌های خود را به نمایش می‌گذارند و دستاوردهای بسیار خوبی در این نمایشگاه است.

کد مطلب: ۱۵۵۲۳۳۰
لینک کوتاه کپی شد

محمدرضا نظریان، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در گفت‌وگو با پانا گفت: «بیستمین نمایشگاه قرآن عترت و نماز با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان و با محوریت دانش‌آموزی تشکیل شده است.»

نظریان افزود: «بسیار خوشحال هستیم که دانش آموزان ما که دارای استعداد های قرانی و هنری هستند فعالیت های خود را به نمایش می گذارند، دستاورد های بسیار خوبی در این نمایشگاه هست، خدا را شاکر هستیم که خیلی از خانواده ها و دانش آموزان شهر اصفهان آمده اند تا این فعالیت ها را ببینند ، بنده هم افتخار داشتم این فعالیت ها را دیدم و بسیار زیبا بود.»

حجم فایل ویدیویی : ۵۶.۰۹M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۱۸ دانلود فایل
خبرنگار : هلنا مرشدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار