معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان بوشهر:

فعالیت‌های خلاقانه و هنری با طرح عید و هنر و داستان، جایگزین تکالیف سنتی در نوروز ۱۴۰۴ می‌شود

بوشهر (پانا) - معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: فعالیت‌های خلاقانه و هنری با طرح عید و هنر و داستان، جایگزین تکالیف سنتی در نوروز ۱۴۰۴ می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۵۲۳۱۹
لینک کوتاه کپی شد
فعالیت‌های خلاقانه و هنری با طرح عید و هنر و داستان، جایگزین تکالیف سنتی در نوروز 1404 می‌شود

غلامحسین مهران‌پور در خصوص طرح عید، هنر و داستان اظهار کرد: این طرح با هدف ارتقای مهارت‌های سواد پایه، افزایش خلاقیت و مشارکت فعال دانش‌آموزان طراحی شده است.

مهران‌پور گفت: امیدواریم  با اجرای این برنامه، دانش‌آموزان بتوانند در ایام نوروز علاوه بر تفریح به تقویت مهارت‌های زبانی، هنری و خلاقیت خود بپردازند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: این برنامه به دانش‌آموزان اجازه می‌دهد فعالیت‌های یادگیری را از بسته‌ای که به‌عنوان عید، هنر و داستان تعریف شده، انتخاب کنند و به ذی‌نفعان نظام آموزشی یعنی دانش‌آموزان توجه ویژه‌ای شود.

مهران‌پور گفت: این طرح به ارتقای مهارت‌های خواندن و نوشتن کمک می‌کند و می‌تواند ارزش تربیتی زیادی داشته باشد و محورهای این طرح، داستان‌نویسی، داستان خوانی، داستان‌گویی و فعالیت‌های هنری است.

خبرنگار : دانش آموز : کانیا عرفان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار