در گفتوگو با پانا مطرح شد:
آموزش در هنرستانها تخصصیتر شود
تهران (پانا) - یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: آموزشها به جای آنکه متمرکز بر تمام علوم باشد میتواند متمرکز بر رشتههایی خاص به صورت تئوری و عملی باشد. در این صورت میتوان افرادی ماهر و با مهارتهای بازار کار تربیت کرد.
آلبرت بغزیان در گفتوگو با پانا با بیان اینکه هنرستانها و فنی و حرفهایها ظرفیتی برای آموزش نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار هستند، خاطرنشان کرد: «افراد علاقهمند در طی این دورهها میتوانند آموزشها را به حدی حرفهای بگذرانند که بتوانند بلافاصله وارد بازار کار شوند.»
وی افزود: «آموزشها به جای آنکه متمرکز برتمام علوم باشد میتواند متمرکز بر رشتههایی خاص به صورت تئوری و عملی باشد. در این صورت میتوان افرادی ماهر و با مهارتهای بازار کار تربیت کرد.»
بغزیان با اشاره به یکی از سوادهای مورد نیاز جامعه سواد مالی است، خاطرنشان کرد: «سواد فرهنگی، سواد مدنی از دیگر مهارتهای فردی مورد نیاز است که برنامهریزان باید به آن توجه جدی داشته باشند و برای تربیت نسل جوان در نظر داشته باشند.»
وی ادامه داد: «در دوره آموزشهای عمومی باید افراد را به گونهای تربیت کنیم که آموزشپذیر بار بیایند و از سواد عمومی در جهت رفتارها و عملکردهای بهتر استفاده کرد. در غیر این صورت هندسه، ریاضی و انتگرال و بسیاری از علوم نظری کاربردی برای آنها نخواهد داشت.»
کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: «ممکن است فرد در نظر داشته باشد مهارتهایی را در آینده داشته باشد که نیازی به آموختههای تئوری چندان نداشته باشد اما آموزشهای عمومی برای او باید به گونهای باشد که او را مهیا و آماده بازار کار کند.یکی از این مهارتها سواد مالی است و جوانان باید با بانک، چک، قواعد و مقررات پول وامور مالی و ارز آشنا باشند. افراد باید قانونمندار و قانونمند تربیت شوند.»
وی گفت:فنی و حرفهایها امکانات و ابزارهایی در اختیار دارند که میتوانند علاقهمندان را به نحوی آموزش دهند که بتوانند در آینده وارد بازار کار شوند.
ارسال دیدگاه