جشنواره کدو در پیاده راه فرهنگی رشت
مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری رشت از آغاز برگزاری دومین جشنواره کدو در پیاده راه فرهنگی این کلانشهر خبر داد.
به گزارش پانا از گیلان،علی رضا حسنی با اعلام این خبر بیان کرد: برگزاری این جشنواره از روزسه شنبه از سوی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با مشارکت شهرداری منطقه دو رشت در پیاده راه فرهنگی این کلانشهر آغاز شده و تا شانزدهم شهریور ادامه دارد.
وی اظهار داشت: عرضه انواع خوراک، دسر و تنقلات با کدو ، صنایع دستی با کدو و اجرای موسیقی سنتی از برنامه های این جشنواره است.
وی با اشاره به گرایش کودکان و نوجوانان به غذاهای فست فود خاطر نشان کرد: ترویج الگوی غذای سالم و سنتی و ارتقاء آگاهی شهروندان درباره تغذیه درست از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی با اشاره به ثبت شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک تصریح کرد: توجه ویژه به گردشگری غذا و برنامه ریزی برای افزایش جذب گردشگر در این حوزه با برگزاری رویدادها و جشنواره ها می تواند در توسعه اقتصاد محلی و اشتغالزایی بسیار موثر باشد.
کدو دارای بسیاری از مواد مغذی متراکم و مملو از ویتامین ها و مواد معدنی، اما کم کالری است، بسیاری از راه های خلاقانه برای گنجاندن کدو به رژیم غذایی از جمله ( انواع دسر، سوپ، سالاد، نوشیدنی و حتی به عنوان یک جایگزین برای کره ) وجود دارد.
کدو یکی از بهترین منابع شناخته شده از بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان قوی شناخته شده که به میوه ها و سبزیجات رنگ نارنجی می دهد و در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.
غذاهای مصرفی غنی از بتاکاروتن ممکن است خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش دهد، و از بدن در برابر آسم و بیماری های قلبی، پیری و انحطاط محافظت می کند.
ارسال دیدگاه