پایش ۱۰ محصول جالیزی و باغی در فارس
خبرگزاری پانا:۱۰محصول جالیزی و باغی فارس در فهرست محصولات پایش سم قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری پانا، مدیر امور نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: پایش محصولات کشاورزی در آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز که به مجهزترین دستگاه های سنجش آلودگی مجهز است صورت می گیرد.
دکتر رزمجو افزود: نتیجه آزمایش های مختلف در اختیار سازمان جهاد کشاورزی قرار می گیرد تا تصمیم مناسب برای استفاده بهینه از سموم مختلف در زمینه محصولات کشاورزی گرفته شود.
مدیر امور نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اجرای طرح پایش محصولات کشاورزی از آبان ماه امسال در ۱۰ قطب پزشکی کشور آغاز شده است.
پرتقال، سیب، خرما، کاهو، انگور، هندوانه، خربزه، خیار سبز، گوجه فرنگی و سبزیجات، محصولاتی هستند که در لیست طرح پایش محصولات کشاورزی قرار گرفته اند.
ارسال دیدگاه