مدیر کل شیلات هرمزگان خبر داد:
افزایش 164 درصدی صید میگو در هرمزگان
خبرگزاری پانا: مدیر کل شیلات هرمزگان از افزایش 164 درصدی صید میگو در استان هرمزگان نسبت به سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری پانا، سید پرویز محبی با بیان اینکه فصل صید میگو امسال از هشتم مهرماه آغاز شده و تا اواخر دی ماه ادامه دارد گفت: امسال با توجه به بهبود وضعیت ذخایر میگو در دریاها، همزمان با افزایش زمان صید شاهد افزایش صید میگو نیز بوده ایم بطوریکه در مدت مشابه نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۱۶۴ درصدی صید میگو بوده ایم.
وی افزود: خوشبختانه امسال علاوه بر افزایش چشمگیر میزان صید نسبت به سال گذشته شاهد افزایش اندازه میگو های صید شده نیز بوده ایم.
محبی با اشاره به اقدامات خوبی که امسال در زمینه بازسازی ذخایر انجام شده است گفت: رهاسازی ۳۰ میلیون قطعه لارو میگو در آبهای خلیج فارس از مهمترین این اقدامات بوده است که بی شک نقش مهمی در افزایش صید میگو امسال داشته است.
این مقام مسئول تشدید فعالیت های یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان و مشارکت صیادان در صید اصولی و قانونمند را از دیگر دلایل افزایش صید میگو امسال خواند.
وی گفت: در فعالیت جمع آوری میگو های صید شده ۹ شرکت جمع آوری در استان هرمزگان در فصل صید میگو امسال همکاری و مشارکت دارند.
مدیر کل شیلات هرمزگان خاطر نشان شد امسال تعطیلی صیدگاه چاهو شرقی برای ششمین سال متوالی و در راستای حفظ و بازسازی ذخایر میگو را شاهد بودیم که می توان از آن به عنوان گامی مهم در حفظ ذخایر میگو یاد کرد.
وی تغیر صیدگاه های میگو از شش صیدگاه به دو صیدگاه و شروع صید میگو از منطقه کوهستک برای سومین سال متوالی را از شاخص های مهم فصل صید میگو سال جاری خواند.
سید پرویز محبی آلودگی شدید خوریات به مواد نفتی را از نگرانی های مهم اداره کل شیلات هرمزگان برای ذخایر آبزیان به ویژه میگو در هرمزگان خواند.
این مقام مسئول با بیان اینکه درفصل صید سال جاری بیش از هزار و ۶۰۰نفر صیاد فعالیت داشته اند گفت: تعداد کل شناورهای صیادی که در فصل صید امسال مشارکت داشته اند ۱۳۶ فروند بوده است.
محبی کل میزان صید انجام شده را بالغ بر هزار و ۵۴۰ تن خواند و تصریح کرد:۷۵ درصد از این میزان صید میگو درشت و ۱۵ درصد آن میگو سرتیز بوده است.
مدیر کل شیلات در پایان با تشکر از همکاری های انجام شده توسط تعاونی های صیادی و صیادان با اداره کل شیلات هرمزگان و پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان گفت: امسال با توجه به اقدامات صورت گرفته و همکاری خوب بخش های یاد شده شاهد رشد۵/۲ (دو نیم) برابری درآمد صیادان میگو بوده ایم.
لازم به ذکر است میگوی موزی (با بیشترین فراوانی در هرمزگان)، میگوی سرتیز، ببری سبز، سفید هندی، خنجری و گنتگ شش گونه مهم میگو در هرمزگان را تشکیل می دهند.
ارسال دیدگاه