بررسی پانا از بهترین زمان آموزش سواد مالی به کودکان:

آموزش سواد مالی باید جزو برنامه درسی باشد

تهران (پانا) – کارشناسان معتقدند اگر به کودکان کمک شود تا در مراحل اولیه آموزش، موضوعات مالی را یاد بگیرند، در آینده برای انتخاب‌های بهتر بسیار توانمندتر خواهند بود.

کد مطلب: ۱۵۲۷۸۹۶
لینک کوتاه کپی شد
آموزش سواد مالی باید جزو برنامه درسی باشد

کارشناسان امور آموزشی معتقدند آموزش سواد مالی نیاز امروز جوامع است و باید آموزش‌ها را از سنین پائین آغاز کرد.انواع روش‌های آموزش سواد مالی و یادگیری درباره پول، پایه‌ آموزش سواد مالی و کلید به دست آوردن امنیت مالی است. به عقیده آنها  آموزش سواد مالی باید در بیشتر مدارس جزو برنامه‌ مصوب درسی باشد و لازم است که والدین و مربیان دغدغه‌مند به تدریس مفاهیم اساسی سواد مالی به کودکان بپردازند.

ضروری است که کودکان در سنین کمتر شروع به یادگیری مفاهیم مالی مهمی مانند نحوه‌ پس‌انداز و تعیین بودجه برای مخارج مختلف کنند. این مساله به آن‌ها کمک می‌کند تا سال‌ها قبل از اینکه انتخاب‌هایشان تأثیر قابل‌توجهی بر آینده‌شان داشته‌باشد، در حوزه‌ مسائل مالی تمرین کرده ‌باشند. اگر به کودکان کمک شود تا در این مراحل اولیه مسائل مالی را یاد بگیرند، در آینده برای انتخاب‌های بهتر بسیار توانمندتر خواهند بود.

یک کارشناس امور بانکی در این باره می‌گوید مفاهیم مالی باید با آموزش مناسب به الگوهای ذهنی برای دانش‌آموزان بدل شوند و پس از دوره ابتدایی در دوران متوسطه اول و دوم بتوان مفاهیم‌ عمیق‌تری را آموزش داد. این مفاهیم عمیق‌تر شامل بازارهای جهانی، بازارهای مالی و سرمایه‌گذاری، تاثیر تورم بر دارایی‌ها، محاسبات اقتصادی و غیره است که می‌توان محتواهای آموزشی مناسب به این منظور را در کتب درسی پیش‌بینی کرد.

مفاهیم مالی با آموزش مناسب به الگوهای ذهنی برای دانش‌آموزان بدل شوند

محمد سخایی در گفت‌وگو با پانا تصریح کرد: «مفاهیم ساده از پول، سرمایه‌گذاری و پس‌انداز حتی پیش از آغاز دوره ابتدایی و در مهدهای کودک قابل آموزش بوده و این آموزش‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. کودکان و دانش‌آموزان باید بدانند که سرمایه‌گذاری و انجام کارهای مهم نیازمند پس‌انداز است و شیوه‌های پس‌انداز نیز نیاز به آموزش خواهد داشت.»

کارشناس امور بانکی عنوان کرد:‌ «مفاهیم مالی باید با آموزش مناسب به الگوهای ذهنی برای دانش‌آموزان بدل شوند و پس از دوره ابتدایی در دوران متوسطه اول و دوم بتوان مفاهیم‌ عمیق‌تری را آموزش داد. این مفاهیم عمیق‌تر شامل بازارهای جهانی، بازارهای مالی و سرمایه‌گذاری، تاثیر تورم بر دارایی‌ها، محاسبات اقتصادی و غیره است.»

وی تاکید کرد: «از مزایای افزایش سواد مالی آن است که مردم به جای دلالی و خرید و فروش سکه و طلا و دلالی ماشین به سمت هدایت سرمایه یا پس‌انداز خرد و کلان خود در فعالیت‌های مولد اقتصادی عمرانی حرکت می‌کنند. اکنون پرتفوها و سبدهای مختلف سرمایه‌گذاری، اوراق اجاره،‌ سهام سرمایه در گردش واحدهای تولیدی در کشور وجود دارد اما از هر کس بپرسید که پول خود را در کجا سرمایه‌گذاری کنم تنها چند گزینه محدود به شما معرفی می‌کند.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار