اقدامات و دستاوردهای آموزش و پرورش استان مازندران به روایت مدیرکل؛

بهره‌برداری از ۲۶ پروژه آموزشی با اعتبار بالغ بر ۲۸۰ میلیارد تومان در مازندران در سال گذشته

تهران (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران گفت‌: آموزش و پرورش مازندران در سال تحصیلی ۱۴۰۳ با مجموعه‌ای گسترده و توانمند از معلمان و دانش‌آموزان، توانست در بسیاری از عرصه‌های آموزشی، فرهنگی، پرورشی، ورزشی و زیرساختی افتخارات متعددی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب کند.

کد مطلب: ۱۵۵۹۷۸۲
لینک کوتاه کپی شد
بهره‌برداری از ۲۶ پروژه آموزشی با اعتبار بالغ بر ۲۸۰ میلیارد تومان در مازندران در سال گذشته

حسین کمالی‌ با اشاره به اهم فعالیت‌ها و دستاوردهای این مجموعه در سال ۱۴۰۳ افزود: آموزش و پرورش مازندران با پوشش ۳۳ شهرستان و منطقه، ۳۴ هزار معلم، ۹۲۸ هزار دانش‌آموز، ۴۱۲۴ مدرسه و ۲۴ هزار کلاس درس، فعالیت آموزشی و تربیتی خود را با قدرت ادامه داده است.

وی با اشاره به موفقیت‌های دانش‌آموزان در حوزه‌های آموزشی گفت: در کنکور سال ۱۴۰۳، دانش‌آموزان استان رتبه ششم کشوری در گروه زبان خارجه و رتبه هفتم در رشته علوم تجربی را کسب کردند. همچنین دانش‌آموزان مازندرانی با کسب رتبه اول در بیست‌وششمین جشنواره جوان خوارزمی و ۱۲ رتبه برتر در جشنواره نوجوان خوارزمی، درخشش چشمگیری داشتند. افزون بر این، کسب پنج مدال جهانی و ۶۰ مدال کشوری در المپیادهای علمی، برگ زرین دیگری بر افتخارات این استان افزود.

کمالی در ادامه گفت: در بخش فرهنگیان، هفت نفر از معلمان استان در جشنواره الگوی برتر تدریس، موفق به کسب رتبه‌های برتر کشوری شدند و آموزش و پرورش مازندران در این حوزه نیز افتخارآفرین بود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی، قرآنی و پرورشی، گفت: دانش‌آموزان استان موفق به کسب ۶ رتبه برتر در مسابقات قرآن، عترت و نماز شدند. همچنین در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم، ۱۵ رتبه برتر کشوری و در مسابقات فرهنگی هنری، ۱۰۲ رتبه برتر کسب شد. تدوین و تألیف چهار عنوان کتاب با رویکرد پرورشی شامل «دیپلماسی آموزشی»، «میوه هنر»، «لاله‌های روشن» و «تربیت به افق مدرسه» از دیگر دستاوردهای فرهنگی سال جاری بود.

وی در ادامه افزود: در حوزه تربیت‌بدنی، دانش‌آموزان استان موفق به کسب سه مدال طلا، یک نقره و یک برنز در المپیاد جهانی ورزشی شدند که نشان از ظرفیت بالای ورزشی و حمایت هدفمند از استعدادها دارد.

کمالی به اقدامات عمرانی و رفاهی اشاره کرد و گفت: در این سال ۲۶ پروژه آموزشی با اعتبار بالغ بر ۲۸۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید. همچنین دو سالن سرپوشیده ورزشی با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان افتتاح شد. تجهیز هنرستان‌ها و مدارس نیز با تخصیص ۴۸ میلیارد تومان صورت گرفت و توسعه سه هنرستان جوار صنعت از برنامه‌های شاخص در این بخش بود.

وی توضیح داد: آموزش و پرورش مازندران به عنوان دستگاه برتر در جشنواره شهید رجایی معرفی شد و میزبان یک همایش ملی با عنوان «مدار معلمی» بود. همچنین میزبانی چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن و نماز دانش‌آموزان کشور با حضور گسترده دانش‌آموزان از نقاط مختلف کشور، از جمله افتخارات امسال استان بود.

کمالی در پایان با اشاره به رشد قابل توجه میانگین نمرات دانش‌آموزان استان، این مهم را از جمله موفقیت‌های کیفی آموزش و پرورش مازندران دانست و اظهار امیدواری کرد که مسیر رشد و تعالی در سال‌های آینده نیز ادامه یابد.

وی ضمن سپردن همه همکاران و فرهنگیان عزیز به خدای بزرگ، برای آنان آرزوی توفیق، سلامتی و سالی سرشار از برکت و موفقیت کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار