وزیر آموزش‌وپرورش در آیین افتتاح مدرسه خیرساز شهرستان کاشان تأکید کرد:

خیرین مدرسه ساز، پرچمدار نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی

تهران (پانا)- وزیر آموزش‌ وپرورش با تأکید بر این که خیرین مدرسه ساز نقش مهمی در توسعه نظام تعلبم و تربیت دارند، گفت: خیرین مدرسه ساز، پرچمدار نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی هستند و نقش مهمی در اعتلای علمی و فرهنگی جامعه دارند.

کد مطلب: ۱۵۵۰۳۷۸
لینک کوتاه کپی شد
خیرین مدرسه ساز، پرچمدار نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی

علیرضا کاظمی در آیین افتتاح مدرسه خیرساز شهیدان بارفروش شهرستان کاشان که به صورت تلفنی و آنلاین برگزار شد، ضمن ادای احترام به مقام والای مادر شهیدان بارفروش از اقدام خداپسندانه این بانوی خیّر در مسیر مدرسه‌سازی تقدیر و قدردانی کرد و گفت: این مادر ارجمند، نه‌تنها فرزندان خود را در راه آرمان‌های والای اسلام و انقلاب تقدیم کرد، بلکه با اقدامی ارزشمند در مسیر تعلیم و تربیت، آینده‌ای روشن برای فرزندان این سرزمین رقم زد.

وی با تقدیر از تلاش‌های مسئولان، خیرین و دست‌اندرکاران این پروژه بر اهمیت استمرار چنین اقدامات خداپسندانه‌ای تأکید کرد و افزود: امروز توسعه تعلیم و تربیت، اولویت اول کشور است و نقش خیرین در این مسیر، گامی بلند در راستای اعتلای علمی و فرهنگی جامعه محسوب می‌شود. 

کاظمی همچنین از استانداران، فرمانداران و سایر مسئولان کشوری و استانی که در این مسیر همراهی داشته‌اند، قدردانی و بر لزوم مستندسازی و انتشار این‌گونه اقدامات خیرخواهانه در رسانه‌های کشور تأکید کرد و گفت: حرکت ارزشمند این مادر شهید، باید به‌عنوان الگویی ماندگار در سطح ملی معرفی و در تاریخ افتخارات کشور ثبت شود.

وزیر آموزش‌ و پرورش از خیرین نیک‌اندیش، فرهنگیان و تمامی فعالان عرصه تعلیم و تربیت قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با تداوم این مسیر، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر نظام آموزشی کشور باشیم.

گفتنی است؛ خانم حسین زاده مادر شهیدان بارفروش، برای مشارکت‌ در ساخت این مدرسه، تنها دارایی خود که باغچه ای در قمصر کاشان را که برای تأمین هزینه عروسی فرزندانش کنار گذاشته بود، فروخت تا صرف امر مدرسه سازی کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار