تاکید وزیر آموزش و پرورش بر ورود فیلمهای رشد به مدارس
تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش به مناسبت افتتاحیه پنجاه و یکمین جشنواره بینالمللی فیلمهای علمی، آموزشی و تربیتی رشد پیامی را صادر و بر ورود فیلمهای این جشنواره به مدارس تاکید کرد.
متن کامل پیام یوسف نوری به شرح زیر است:
به نام خداوند بخشاینده مهربان
«جشنواره بینالمللی فیلم رشد که امسال پنجاه و یکمین سال خود را سپری میکند یکی از رویدادهای مهم فرهنگی، تربیتی و آموزشی است که میتواند آثار و نتایج مؤثر و مفیدی در تعلیموتربیت کشور داشته باشد. نه تنها فیلم آموزشی بلکه همة وسایل و ابزارهای هنری اعم از سینما و غیره هرکدام به نوعی در تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان کشور نقشآفرینی میکند و در ایجاد فضای فراختر برای تربیت اثر میگذارند. مخصوصاً اگر محتوای هنر و ابزارهای هنری با تربیت اسلامی پیوند بخورد، ارج و قرب بیشتری به دست خواهند آورد و همسویی بالاتری با جهتگیری نظام تعلیم و تربیت کشور خواهد داشت.
جشنواره بینالمللی فیلم رشد بهعنوان دیرپاترین جشنواره فیلم آموزشی، یک رویداد غرورانگیز بینالمللی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی است که بیش از پیش میتواند در بستههای تربیت و یادگیری و آموزشهای چندرسانهای متأثر از نقشة تحول بنیادین در آموزشوپرورش نقشآفرینی کند و از طرف دیگر میتوان شناسایی، معرفی و ساماندهی معلمان و دانشآموزان مستعد به عرصة فیلمسازی را بهترین هدیة این جشنواره به سینمای ایران دانست.
فیلم هنر جامع است که مجموعة هنرها در آن تجلی پیدا میکند. تصویر، تناسب، اندازه، زنده بودن، پویا بودن، ماندگار ساختن و مؤثر بودن از ویژگیهای فیلم است. ارزش هنر وقتی در خدمت تربیت باشد دوچندان میشود و به اذعان متخصصان تعلیم و تربیت، یادگیری از طریق دیدن عمق بالاتری به دست میآورد.
اینجانب ضمن تشکر و قدردانی از همة دستاندرکاران برگزاری این جشنواره امید دارم با گذشت زمان و با عنایت به ضرورتهای تربیتی مبتنی بر سند تحول بنیادین آموزشوپرورش، کیفیت جشنواره و فیلمهای آموزشی منتخب نیز ارتقا پیدا کند و به جشنواره در تراز انقلاب اسلامی تبدیل گردد. با اینکه در وضع کنونی جشنواره نسبت به گذشته پیشرفتهایی داشته است، لیکن برای نیل به موقعیت برتر و بالاتر باید تلاشهای افزونتری انجام داد و ضروری است فیلمهای برگزیده با سهولت و به موقع به دست مخاطبان برسد و اکران و پخش آن در مدارس و رسانههای عمومی جزء برنامههای اساسی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی باشد. هر قدر در این زمینه کوشش شود جشنواره به هدفهای مورد انتظار نایل میگردد و مصرف فرهنگی تولیدات آن به نحو مطلوب محقق میشود.»
ارسال دیدگاه