رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی:

افزایش ۱۱ درصدی جوجه‌ریزی نسبت به پارسال در آذربایجان غربی

ارومیه (پانا) - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی گفت در فروردین امسال ۴ میلیون و ۹۱۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای تولیدی انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود ۱۱ درصد افزایش داشت.

کد مطلب: ۱۴۷۷۷۳۳
لینک کوتاه کپی شد
افزایش 11 درصدی جوجه‌ریزی نسبت به پارسال در آذربایجان غربی

خسرو شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۵ میلیون و ۶۶۵ هزار قطعه در اردیبهشت امسال در واحدهای مرغ گوشتی استان جوجه‌ریزی انجام شد که در مقایسه با زمان مشابه پارسال از افزایش ۴۱ درصدی برخوردار است.

وی اضافه کرد: در تأمین گوشت مرغ مصرفی مردم هیچ‌گونه مشکل یا کمبودی در سطح بازار استان وجود ندارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: رتبه سوم کشوری در این زمینه با تولید سالانه بیش از ۱۱۳ میلیون قطعه جوجه یک‌روزه در واحدهای مادری به این استان تعلق دارد.

شهبازی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ جوجه‌ریزی در واحدهای مادری استان به ۴۷ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه بود که در سال ۱۴۰۲ این میزان جوجه‌ریزی به ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه معادل ۲۲ درصد افزایش یافت.

وی با عنوان اینکه در سال ۱۴۰۲، آذربایجان غربی با تولید ۱۰۸ هزار تن گوشت مرغ به رتبه ۷ کشوری ارتقا پیدا کرد، اظهار کرد: تولید گوشت روزانه استان بیش از ۳۰۰ تن بود.

وی اظهار کرد: حداکثر نیاز استان بین ۲۶۰ تا ۲۷۰ تن متغیر بوده و مازاد گوشت تولیدی به استان‌های دیگر و کشور عراق صادر می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار