وزیر کشور در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل استان‌ها‌ مطرح کرد؛

همکاری مشترک با آموزش و پرورش با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی

تهران (پانا) - وزیر کشور در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل استان‌ها گفت همکاری مشترک با آموزش و پرورش با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی در حال انجام است.

کد مطلب: ۱۵۶۱۳۶۶
لینک کوتاه کپی شد
همکاری مشترک با آموزش و پرورش با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، اسکندر مؤمنی، وزیر کشور امروز شنبه سی‌ام فروردین ماه در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها که با حضور وزیر آموزش و پرورش در سالن جلسات اردوگاه باهنر برگزار شد، اظهارکرد: هدف اصلی از حضور در این نشست، اعلام آمادگی کامل برای خدمات دهی به جامعه بزرگ فرهنگیان است.

وی ادامه داد: این آمادگی در وزارت کشور وجود داردکه هر کار و مأموریتی از این نهاد به ما واگذار شود با افتخار انجام دهیم.

مؤمنی با اشاره به همکاری بی‌نظیر با آموزش و پرورش بیان کرد: هر طرح و برنامه ای که با وزارت آموزش و پرورش شروع کرده ایم، مسیر خوبی را پیمود و بی‌منت انجام شد.

وزیر کشور تصریح کرد: کار فرهنگی با آموزش و پرورش در مقایسه با میزان جریمه‌ها و اقدامات سخت، قابل مقایسه نیست چرا که اقدامات فرهنگی تاثیر بسیاری دارد.‌

وی تأثیر اقدامات فرهنگی با تمرکز بر خانواده بزرگ فرهنگیان را مؤثر دانست و گفت: فرهنگیان به صورت مستقیم با دانش آموزان در ارتباط هستند. از این رو تأثیر فرزندان نیز بر خانواده‌ها سبب افزایش رعایت هنجارها و کاهش بی قانونی خواهد شد .

وی افزود: هر چه در آموزش و پرورش هزینه کنیم سرمایه گدازی برای آینده است. به عبارتی می توان گفت موضوعات فرهنگی و اجتماعی و سبک زندگی در جامعه آئینه آموزش و پرورش است. به عبارتی شرایط فرهنگی در جامعه آئینه و انعکاس اقدامات و برنامه ریزی ها در آموزش و پرورش است .

مؤمنی تصریح کرد: اگر هر وزارتخانه اقدام موثری بخواهد انجام دهد و نتیجه آن را به خوبی ببیند باید از آموزش و پرورش شروع کند.

وزیر کشور به مهم ترین جنبه عدالت درجامعه اشاره کرد و گفت: عدالت آموزشی از مهم ترین جنبه های عدالت محسوب می‌شود. ایجاد فرصت برابر برای همه دانش آموزان بایدسرلوحه برنامه ریزی در همه نهادهای کشور باشد و این بخش مربوط به یک دستگاه نیست. همه باید در راستای توسعه عدالت و فرصت برابر تلاش کنند.

مؤمنی افزود: امروز فرصت خوبی در اختیار آموزش و پرورش است. در این مقطع حضور رئیس جمهور که پیگیر موضوع ارتقای کمی و کیفی آموزش و پرورش است، فرصتی بی‌بدیل محسوب می شود .

وی افزود: از روزهای ابتدایی حضور دکتر  پزشکیان در دولت چهاردهم موضوع  ارتقای کیفیت نظام‌تعلیم و تربیت و  فضاهای آموزشی در دستور کار قرار گرفت. این میزان توجه به آموزش و پرورش بی‌سابقه است زیرا دائما موضوع نظام تعلیم و تربیت را روی میز دولت  قرار دارد .

وی به تلاش‌های دکتر کاظمی در هیأت دولت با هدف رفع مسائل کلان آموزش و پرورش اشاره کردو گفت: وزیر آموزش و پرورش مجدانه در هیأت دولت پیگیر رفع مسائل آموزش و پرورش است و از این موضع کوتاه نمی‌آیند تا جایی که دستورات خوبی از طرف رئیس جمهور گرفتند.

مؤمنی به آسیب های اجتماعی و مشکلات آن اشاره کرد و گفت: باید آئین نامه‌ای مشترک با آموزش و پرورش جهت رفع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی تدوین و اجرا شود. زیرا آسیب‌های اجتماعی در خانواده پنهان هستند و بعد در جامعه به صورت بحران دیده می‌شود. بنابراین باید با بسترسازی درست، مسیر سازنده و پیشگیرانه ای در پیش گرفت.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار