در خواست مطهری از رئیسی: میرحسین، کروبی و احمدینژاد در دادگاه محمدرضا خاتمی حاضر شوند
نباید گفته شود که اگر ادعای آقای خاتمی ثابت شود نظام آسیب میبیند
تهران (پانا) - عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از رئیس قوه قضائیه درخواست کرد تا میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محمود احمدینژاد به عنوان مطلع در جلسه دادگاه محمدرضا خاتمی درباره انتخابات ریاستجمهوری سال 88 حاضر شوند.
سیدمحمدرضا خاتمی، نایب رئیس ششمین دوره مجلس شورای اسلامی روز گذشته در دومین جلسه رسیدگی به اتهامات خود درباره با طرح بحث «تقلب ۸ میلیون نفری در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸» در جلسه دادگاه حاضر شد تا با ارائه اسناد مربوط به این موضوع، از ادعای خود دفاع کند.
او و برخی از چهرههای اصلاحطلب، در روزهای گذشته برگزاری جلسه علنی دادگاه با حضور اصحاب رسانه را فرصتی برای بازخوانی اتفاقات رخداده در انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۸ دانسته و به همین واسطه این موضوع به یکی از مباحث پربحث شبکههای اجتماعی تبدیل شده است.
خاتمی روز گذشته اعلام کرده بود که از قاضی دادگاه درخواست حضور افرادی را به عنوان مطلع (شاهد) در جلسه دادگاه کرده است. او اظهار کرد: «از شورای نگهبان و در راس این شورا یعنی آقای جنتی و کدخدایی، از وزارت کشور (دوره احمدینژاد) آقایان محصولی، دانشجو و شریفیراد و از مسئولان استانها هم درخواست کردم که احضار شوند. همچینن آقایان رضایی، قالیباف، سلیمانی، مطهری، شمخانی، علی لاریجانی و پورمحمدی دیگر افرادی هستند که به اظهارات آنها استناد کردیم و از قاضی دادگاه درخواست کردم که در جلسه حضور داشته باشند.»
علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در همین زمینه طی یادداشتی که ایسنا آن را منتشر کرده از رئیس قوه قضائیه درخواست حضور میرمحسین موسوی، مهدی کروبی و محمود احمدینژاد به عنوان مطلع در جلسه دادگاه را کرده است.
جلسه آینده دادگاه خاتمی ۲۲ خرداد برگزار می شود.
متن این یادداشت به شرح زیر است:
«محاکمه آقای محمدرضا خاتمی به خاطر ادعای ۸ میلیون رأی تقلب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ فرصت مغتنمی است که یک بار برای همیشه پرونده حوادث سال ۸۸ که موجب تفرقه میان بخشی از ملت و کاهش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی شده است رسیدگی و بسته شود.
پیشنهاد میکنم در این دادگاه از آقایان موسوی، کروبی و احمدینژاد به عنوان مطلع دعوت شود تا حقیقت ماجرا روشن شود. کاری که باید در ماههای اول این حوادث انجام میشد یعنی محاکمه علنی متهمان این حوادث، خوب است لااقل در قالب حضور این متهمان در این دادگاه به عنوان مطلع، صورت پذیرد.
نباید گفته شود اگر فرضا ادعای آقای خاتمی ثابت شود نظام آسیب میبیند، بلکه نظام از پنهانکاری، عدم شفافیت و بحث درباره فتنه ۸۸ را خط قرمز تلقی کردن، آسیب میبیند. نظام هیچگاه از صداقت و حقیقتجویی آسیب نمیبیند بلکه سرمایه اجتماعی آن افزایش مییابد.
با این اقدام یعنی حضور آن سه تن در دادگاه آقای محمدرضا خاتمی به عنوان مطلع، تکلیف محصوران نیز روشن میشود. از جناب آقای رئیسی، رئیس محترم قوه قضائیه میخواهم که این خط قرمز مصنوعی را بشکنند و کاری را که قوه قضائیه باید ۱۰ سال پیش انجام میداد، امروز انجام دهند.»
ارسال دیدگاه