مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در جلسه شورای آموزش و پرورش استان تهران:
شورای آموزش و پرورش منطقهای؛ گامی نوین در جهت ارتقای نظام آموزشی تهران
تهران (پانا) - نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش استان تهران در سال جدید، بعدازظهر امروز (۲۴ فروردین) با حضور جمعی از مسئولان حوزه آموزش و مدیریت استان، در محل استانداری تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پانا؛ در این نشست، معاونان آموزش شهر تهران و شهرستانهای استان، مدیران کل آموزش و پرورش، استاندار تهران و معاونان وی حضور داشتند.
مجید پارسا مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، در این جلسه گفت: بسیار خرسندم از اینکه در راستای پیگیری ساختار مدیریت حاکمیتی در مناطق شهر تهران، با نگاه راهبردی شما، شوراهای آموزش و پرورش مناطق میتوانند ذیل این ساختار فعالیت کنند.
پارسا ادامه داد: هدف از طرح این موضوع در شورای آموزش و پرورش استان، اخذ مصوبه لازم بر اساس قانون است، تا بتوانیم در سطح مناطق تهران، شورای آموزش و پرورش منطقهای داشته باشیم. در این راستا، با جناب آقای خوش اقبال نیز مشورت و تبادل نظر صورت گرفته است. وظایف این شوراها، بر اساس ماده ۸ قانون تشکیل شورای آموزش و پرورش خواهد بود.
وی افزود: اهمیت این موضوع از آن جهت است که با توجه به رویکرد جناب آقای دکتر و با تأکید بر رهنمودهای ریاست محترم جمهور، مسائل و موضوعات باید به صورت محلی بررسی و با مشارکت مردم، راهکارهای مناسب ارائه شود.
مجید پارسا بیان کرد: در حال حاضر، برنامهای منسجم در مناطق وجود ندارد که دستگاههای اجرایی را در جهت حمایت از آموزش و پرورش هماهنگ کند. ساختار پیشنهادی که امید است به زودی نهایی شود، قطعاً میتواند به این مهم کمک شایانی کند.
پارسا با بیان اینکه نگاه ما این است که فارغ از شوراهای راهبردی موجود در سطح مناطق، شورای آموزش و پرورش منطقهای، صرفاً به مسائل آموزش و پرورش پرداخته و در جهت رفع مشکلات آن گام بردارد، اظهار کرد: اهداف این طرح عبارتند از: تقویت مشارکت مردمی در نظام آموزشی، افزایش هماهنگی بین نهادهای اجرایی و مدیریت و کاهش آسیبهای اجتماعی که از معضلات اصلی جامعه است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: شوراهای آموزش و پرورش منطقهای با حضور معتمدین محلی، ائمه جماعات، بسیج و سایر ارگانها و دستگاههای اجرایی، میتوانند نقش مؤثری در حل مسائل ایفا کنند. به عنوان مثال، در صورت بروز مشکلاتی نظیر قطعی برق مدارس، هماهنگیها به صورت مستقیم با منطقه مربوطه انجام میشود و نیازی به درگیری اداره کل یا استانداری نخواهد بود. ساختار پیشنهادی این شوراها، برگرفته از ساختار شوراهای آموزش و پرورش مناطق و شهرستانها است که با حضور یکی از اعضای شورای شهر، تکمیل خواهد شد.
وی افزود: اهم وظایف این شورا، جلب مشارکتهای مردمی و دستگاههای اجرایی منطقه در حل مسائل آموزش و پرورش است. با عنایت به رهنمودهای شما، مصوبه امروز، پس از طی مراحل قانونی، آماده اجرا خواهد شد.
مجید پارسا در ادامه گفت: پس از استقرار ساختار مدیریتی حاکمیتی، شورای منطقه نیز مستقر شده و به حل مسائل آموزش و پرورش خواهد پرداخت. امیدوارم با تصویب این مصوبه، گامهای مؤثری در جهت ارتقای نظام آموزش و پرورش برداریم.
ارسال دیدگاه