آیین رونمایی و جشن امضای کتاب «قطب نمای موفقیت» اثرِ الکساندر جورجینیا اینکلمان برگزار شد

با قطب‌نما مسیر موفقیت را پیدا کنیم

تهران (پانا) - آیین رونمایی و جشن امضای کتاب «قطب‌نمای موفقیت» اثرِ الکساندر جورجینیا اینکلمان، عصر دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه در مجموعه فرهنگی ـ هنری شهر کتاب فرشته برگزار شد.

کد مطلب: ۸۷۲۱۱۵
لینک کوتاه کپی شد
با قطب‌نما مسیر موفقیت را پیدا کنیم

به گزارش روابط عمومی شهر کتاب فرشته مراسم رونمایی و جشن امضای «قطب نمای موفقیت» نوشته الکساندر جورجینیا اینکلمان؛ رئیس کارگروه ایران در حزب CDO آلمان، با حضور مترجم کتاب سید حمیدرضا عظیمی و اهالی فرهنگ و هنر در این مجموعه فرهنگی ـ هنری برگزار شد.

الکساندر جورجینیا اینکلمان که از مادری ایران و پدری آلمانی متولد شده است، به جهت ریشه های ایرانی خود در این سال ها تلاش بسیاری در راستای ایران و آلمان داشته و با سیستم اینکلمان توانسته گام های موثری جهت هدایت افراد به سمت و سوی موفقیت بردارد. مولف کتاب «قطب نمای موفقیت» در ابتدای این مراسم صحبت هایی صمیمانه با حاضرین داشت. او صحبت های خود را اینگونه آغاز کرد: «امروز می خواهم رازی را با شما در میان بگذارم؛ در خانواده ما شعار این که غریبه ها، همان دوستانی هستند که ما هنوز آنها را نمی شناسیم. همین لحظه اگر هر کدام از ما تنها به کنار دست خود نگاه کنیم و به ناشناس های کنارمان سلام کنیم، قطعا اتمسفر اینجا دوستانه تر و قشنگ تر خواهد شد. اما مهم اینجاست که چه کسی این اتمسفرِ زیبا را ایجاد کرده است. این خودمان هستیم که توانسته ایم با نوع برخورد و رفتارمان چنین فضایی را برای خودمان ایجاد کنیم. همین امروز امکانِ این را داشتم که برای ده دقیقه با اتومبیل با کسی که تا به حال نمی شناختمش مسیری را طی کنم؛ مردی مسن که سرِ صحبت را با من باز کرده بود. او تمامِ این ده دقیقه را با من از گناه صحبت کرد و هر بار هم نظر مرا جویا می شد. اما به اعتقاد من بزرگ ترین گناه در زندگی ما انسان ها این است که آینده خود را ببخشیم. موفقیت چیزی است انسان همواره به آن نیاز دارد. هیچگاه دنیا به مانندِ امروز نیاز به آدم های موفق نداشته است که امروز دارد. با تمام پیشرفت هایی که بشر ئر موارد مختلف علمی داشته، مشکلات بشرِ امروز همان های هستند که در گذشته نیز با آن ها دست به گریبان بودند. بگذارید برایتان قصه یا بگویم؛ مردی از رو به روی خانه زیبایی که پلکانی جلوی آن است، عبور می کند. چشمش به کودکی می خورد که به همراه سگی روی پلکان نشسته بود. از او می پرسد آیا سگ تو گاز می گیرد؟ و پسرک پاسخ می دهد نه! مرد با خوشحالی قصد نوازش سگ را دارد که در کمال تعجب سگ دست او را گاز می گیرد. اعتراض می کند که تو گفتی سگ ات گاز نمی گیرد و پسرک پاسخ می دهد، خب این سگ من نیست. در واقع آن مرد سوال خود را درست نپرسیده بود. ما نیز برای رسیدن به موفقیت بایستی سوالِ درست را بپرسیم. ما در زندگی به هدف نیاز داریم، اما اهدافی روشن. اگر شما امروز از من بپرسید که هدفم از آمدن به ایران چه بوده، پاسخ می دهم که من به ایران آمده ام چون مردمِ ایران برایم مهم هستند. می دانید چرا شما مهم هستید؟ چون تنها شمایید که می توانید تاثیر مثبتی روی خود و اطرافتان داشته باشید. در اینجا این نکته اهمیت دارد که چشمان شما تا چه حد می تواند خوب ببیند.»

در بخش دیگری از این مراسم، مهندس سید محمد بهشتی؛ مدیر اسبق سازمان میراث فرهنگی با اشاره به توانمندی ها و منابع ایران در عرصه های گوناگون فرهنگی ـ هنری بیان داشت: «من در زمینه اقتصاد مطالعه زیادی ندارم اما به نظرم می رسد که اقتصاد به این معناست که منابع محدود را صرف دستیابی به نتایج مطلوب کنیم. بر این مبنا تمام موجوداتی که در طبیعت زیست می کنند، رفتارشان اقتصادی است و در این میان تنها موجودی که می تواند اقتصادی عمل نکند انسان است.»

بهشتی در ادامه یکی از صورت های موفقیت را حل معادلات پیچیده بیان کرد و افزود: «نگاهی به تمدنِ ایران نشان می دهد که ایرانیان همواره توانسته با حل معادلات پیچیده، زیستی مناسبی را برای خود فراهم آورند و تمدن خود را پایه ریزی کنند. به اعتقاد من یکی از صورت های موفقیت حل معادلات پیچیده و اکتفا نکردنِ به حداقل هاست. در ایران سازه ای وجود دارد که بسیار استثنایی است و می تواند نمادی از موفقیت باشد؛ پدیده ای به اسم یخچال. ساختمانی که در شهرهای حاشیه کویر ایران از جمله تهران وجود داشت که در فصل زمستان در آن مناطق یخ تولید می کردند و برای استفاده در فصل تابستان در مخزنی نگه می داشتند. تا پیش از اختراع یخچال های الکتریکی امروز، در هیچ کجای جهان در فصل گرما یخ وجود نداشت تا نوشیدنی های خود را خنک بنوشند مگر در ایران. در واقع ایرانی ها صرفا برای یک لذت چنین سازه ای را ایجاد کرده بودند و این خود نشان از تلاش آنها برای رسیدنِ به موفقیت با کمال مطلوب دارد. البته این روزها کمی حالِ ما ایرانی ها خوب نیست، اما اگز فقط کمی حال ما بهتر شود قاعدتا چنین خلاقیت های هدفمندی را در تمامی عرصه ها شاهد خواهیم بود. هنوز که هنوز است در عرصه هایی که موکول به خلاقیت است مثل عرصه های هنری، ایرانی ها همواره موفق عمل کرده اند. امیدوارم با اتفاقاتی نظیر همین کتاب حالِ ما ایرانی هر روز بهتر باشد.»

گفتنی است بیژن امکانیان ، سعید صادقی عکاس جنگ، اشمیتز رایزن فرهنگی بلژیک، خانم برایسنل برگر رایزن اقتصادی اتریش و جمعی از کارکنان رایزنی های فرهنگی و سفارتخانه های مقیم ایران نیز از دیگر چهره های حاضر در این مراسم بودند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار