استقرار پایه دوازدهم از جمله اولویت های آموزش و پرورش استان است
همدان (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: استقرار پایه دوازدهم از جمله اولویت های آموزش و پرورش استان است.

محمد پورداود در جلسه روسای آموزش و پرورش نواحی، شهرستان ها و مناطق استان با اشاره به اجرای طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان، اظهار کرد: برای اجرای موفق این طرح از تمام ظرفیت ها بهره خواهیم برد.
پورداود ثبت نام دانش آموزان را از جمله برنامه های مهم آموزش و پرورش در حال حاضر ذکر کرد و افزود: تلاش کرده ایم روند ثبت نام بدون هرگونه مشکلی دنبال و خانواده ها دغدغه ای در این زمینه نداشته باشند.
وی با اشاره به رویداد ۲۰۱۸ در همدان، گفت: نقش آموزش و پرورش در این زمینه فرهنگ سازی و انجام تبلیغات مناسب است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مجمع خیرین سلامت را از جمله ظرفیت های ارزشمند در استان خواند و تصریح کرد: باید تلاش کنیم فعالیت این مجمع در سطح شهرستان ها و مناطق گسترش یابد.
پورداود استقرار پایه دوازدهم را از جمله اولویت های آموزش و پرورش خواند و خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم از تمام ظرفیت ها و امکانات جهت تمهید مقدمات از جمله در خصوص تجهیزات، فضا و نیروی انسانی استفاده خواهیم کرد.
ارسال دیدگاه