کاهش ۸۰ درصدی احتمال ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش با مصرف سبزیجات

دبیر علمی سومین سمپوزیوم بین المللی نسترن با اشاره به اینکه مصرف روزانه سبزیجات تازه حدود 80 درصد از ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش کاهش می‌دهد، گفت: یک سوم از کل سرطان‌ها با حفظ وزن مطلوب و تغذیه صحیح قابل پیشگیری است.

کد مطلب: ۶۸۲۶۷۵
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا، محمد مهدی کوشیار در آستانه برگزاری سومین سمپوزیوم بین المللی نسترن اظهارداشت: مهمترین محورهای علمی این کنگره سایکو- انکولوژی در پیشگیری از سرطان، تحقیقات بین رشته ای در زمینه سرطان، تشخیص سرطان براساس liquid biopsy، تغذیه و پیشگیری از سرطان است.

وی افزود: سبک زندگی سالم و فعالیت بدنی، محیط زیست و پیشگیری از سرطان، پیشرفت‌های اخیر در تحقیقات سرطان و درمان هدف مند و مدیریت سرطان، روشهای درمان سرطان در زمان حال و آینده، برگزاری مسابقه نقشه مفهومی concept map در زمینه پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان از دیگر محورهای علمی این کنگره است.

دبیرعلمی سومین سمپوزیوم بین المللی نسترن اظهار داشت: درحال حاضرسرطان یکی از مهم‌تربن عامل‌های مرگ و میر در کشورهای دنیا به شمار می رود و در دهه‌های آینده اولین عامل مرگ و میر به ویژه در کشورهای در حال توسعه خواهد بود.

کوشیار اضافه کرد: یک سوم از کل سرطان‌های دنیا با حفظ وزن مطلوب، تغذیه صحیح و نکشیدن سیگار قابل پیشگیری است که هزینه ای به مراتب بسیار کمتر از درمان سرطان را به همراه دارد. متاسفانه در حال حاضر با پیشرفت روزافزون تکنولوژی در دهه های اخیر در جهان، عدم تحرک و استفاده از غذاهای آماده و فست فودها بسیار در میان مردم شایع شده است واین عاملی است که خطر بزرگی برای سلامت مردم به شمار می آید.

وی تاکید کرد: سومین سمپوزیوم بین المللی نسترن در صدد است با اشاعه فرهنگ درست ورزش وفعالیت بدنی و تغذیه سالم در جامعه، این فرهنگ را در جامعه نهادینه کند.

دبیرعلمی سومین سمپوزیوم بین المللی نسترن با اشاره به اینکه مصرف روزانه سبزیجات و میوه‌های تازه حدود ۸۰ درصد از ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش کاهش می‌دهد، خاطرنشان کرد: مهمترین رکنی که جامعه را سالم نگه می دارد تغذیه درست و صحیح و فعالیت بدنی منظم و با برنامه است که جنبه مهمی از زندگی افراد را تشکیل می‌دهد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار