مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان:

۲۸۵ سوادآموز در شهرستان سمنان مشغول به تحصیل هستند

سمنان (پانا) - مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان با بیان اینکه با حفظ پراکندگی موجود در شهرستان، سوادآموزانی در دوره های مختلف آموزش داده می‌شوند، افزود: «در شهرستان سمنان، ۲۸۵ سوادآموز در ۴۲ کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.»

کد مطلب: ۱۵۶۰۶۰۴
لینک کوتاه کپی شد
۲۸۵ سوادآموز در شهرستان سمنان مشغول به تحصیل هستند

مراد دوست‌محمدیان در آیین افتتاحیه مرکز یادگیری سوادآموزی شهرستان سمنان، ارتباط با دستگاه‌های مختلف دولتی و اجرایی مشغول به فعالیت در شهرستان را یک اتفاق خوب در نهضت سوادآموزی دانست و بیان‌کرد: «ارتباط با ادارات مختلف، بهزیستی، کمیته‌امداد، سازمان‌های مردم نهاد و مدارس، منجر به شناسایی و هدایت افرادی که نیازمند هستند که در دوره‌های سوادآموزی شرکت‌کنند، شده است.» 

وی از افتتاح ساختمان مرکزی سوادآموزی شهرستان سمنان در آینده نزدیک خبرداد و اضافه‌کرد: «بنابر تاکیدات مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان و نگاه ویژه ریاست‌ محترم جمهور در بحث نهضت عدالت‌ آموزشی، پروژه های جدیدی افتتاح خواهدشد.» 

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان با اشاره به اینکه دوره سوادآموزی برای اتباع ۱۴۴ درصد حجم ابلاغی و سوادآموزی در ایرانیان به میزان ۹۸ درصد اتفاق افتاده است، تصریح‌کرد: «امیدوار هستیم هیچ بی‌سوادی در شهرستان سمنان و در کل کشور نداشته باشیم.»

خبرنگار : محسن امیرجان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار