رئیس سازمان نهضت سوادآموزی تشریح کرد؛
جزئیات اجرای طرح ملی «نسیم وحی»
تهران (پانا) - رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت به افراد باسواد قرآنیِ فاقد مدرک تحصیلی و افراد بیسواد علاقهمند به سوادقرآنی، طی انجام فرآیندی مدرک تحصیلی اعطا میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان نهضت سوادآموزی؛ علیرضا عبدی در جلسه تبیین سواد قرآنی با عنوان «طرح ملی نسیم وحی» با بیان اینکه برای انجام موفق و به ثمر نشستن هر کاری باید قدمبهقدم گام برداریم، گفت: در فاز نخست این طرح، تلاش میشود افراد باسواد قرآنی که مدرک تحصیلی ندارند یا افراد بیسوادی که علاقهمند به سواد قرآنی هستند را شناسایی کنیم و با طی انجام فرآیندی به آنان مدرک اعطا کنیم.
وی در تشریح این موضوع ابراز کرد: در مرحله اول اجرای این طرح، افراد به ۲ گروه تقسیم میشوند. گروه اول، افرادی که با قرآن آشنا و مانوس هستند که این گروه پس از شناسایی و برگزاری آزمون اگر نمره مطلوب را کسب کردند، حائز دریافت مدرک تحصیلی میشوند و اگر نمره مطلوب را به دست نیاوردند، پس از سطحبندی برای ورود به کلاسهای پیشنهادی (کلاس آموزش قرآن - کلاس نهضت سوادآموزی) معرفی شده و در نهایت پس از برگزاری آزمون و کسب نمره مطلوب، مدرک دریافت خواهند کرد و چنانچه مجدد نمره لازم را کسب نکردند، وارد چرخه آموزش خواهند شد.
عبدی خاطرنشان کرد: گروه دوم، افراد بیسوادی هستند که پس از معرفی به مراکز مختلف و آموزشهای لازم، روخوانی قرآن را یاد میگیرند و سپس در گروه اول قرار گرفته و با طی فرآیند، همانند گروه اول مدرک دریافت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه طراحی یک نرمافزار برای به ثمر نشستن طرح نسیم وحی، جزو اصلیترین مقدمات این کار است و شروع و اجرای این طرح منوط به آمادهسازی و طراحی کامل این نرمافزار خواهد بود، گفت: استفاده از ظرفیت و ذات مردمی و خیریهها در اجرای موفق این طرح بسیار مهم و مؤثر است و تشکیل قرارگاه و معرفی اعضای هیات اندیشهورز برای نظارت و آسیبشناسی در مراحل مختلف اجرای این طرح بسیار مهم و کلیدی خواهد بود.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه توجه به تهیه و طراحی الزامات اجرایی در شروع این طرح از نکات بسیار مهم است و همه دستاندرکاران و اعضای کمیته سواد قرآنی در سازمان باید این الزامات را تدوین و به صورت کامل در نظر بگیرند، اظهار کرد: توجه به راهبرد تبلیغی برای اجرای درست آن نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و لازم است از ظرفیتهای بسیار خوب رسانهای و تبلیغی برای معرفی و اجرای طرح استفاده شود.
عبدی تاکید کرد: توجه به ظرفیت روستاها، عشایر و کمیته امداد در اجرای بهتر این طرح در اولویت قرار گیرد.
وی عنوان کرد: انشاءالله اگر بتوانیم فاز نخست را با موفقیت و محکم آغاز کنیم، کارها و فازهای بعدی بهراحتی طراحی و به سرانجام خواهد رسید.
ارسال دیدگاه