معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خبر داد؛
آمادهسازی ۲۲ زمین چمن مصنوعی برای دانشآموزان استثنایی کشور
۴۰ مدرسه خاص استثنایی تا پایان سال جاری آمادهسازی و تحویل میشود
مشهد (پانا) - معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت۲۲ زمین چمن مصنوعی و ۲۵ اتاق بازی برای دانشآموزان استثنایی در کشور در حال آمادهسازی است.
حمید طریفی حسینی اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۱۰۶ هزار دانشآموز استثنایی (دانش آموزان با نیازهای ویژه) در استانهای کشور مشغول تحصیل هستند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی بیان کرد: ۸۴ هزار نفر از این دانشآموزان در مدارس خاص استنثایی و بقیه در مدارس عادی و تلفیقی مشغول تحصیل هستند.
وی گفت: در این سازمان به دو دسته از دانشآموزان شامل هوشبر عادی و کم توانان ذهنی خدمات را متناسب با شرایط فردی هر کدام خدمات ارائه میشود.
طریفی بیان کرد: امسال ۱۰۰ فضای آموزشی درون مدرسهای برای دانشآموزان استثنایی آماده و تحویل داده خواهد شد و همچنین ۲۲ زمین چمن مصنوعی و ۲۵ اتاق بازی برای دانشآموزان استثنایی در کشور در حال آمادهسازی است.
وی افزود: اکنون نسبت معلم به دانشآموز، یک به چهار است و رقم بسیار خوب و استانداردی در سطح جهانی است و در برخی استانها این نسبت یک به دو است، بنابراین کمبود معلم نداریم. آمادهسازی و تحویل ۴۰ مدرسه خاص استثنایی تا پایان سال جاری در دستور کار است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بیان کرد: ۴۰ مدرسه خاص استثنایی تا پایان سال جاری آمادهسازی و تحویل میشود.
وی گفت: در جریان سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به مدرسه نیز با اجرای طرح تحولی از آذرماه سال گذشته آغاز و تا پایان تیرماه کار پایان یافت.
طریفی اظهار کرد: برای نخستین بار مراکز جامع سنجش آموزش و مداخله به هنگام رشدی - تربیتی طراحی شد که مراکز ارتقا یافته مراکز آموزشی و توانبخشی مشکلات ویژه یادگیری کار میکردند.
معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: بخش مهمی از سنجش سال گذشته در این مراکز و توسط نیروهای متخصص انجام شد.
مجوز جذب هزار و ۳۰۰ نیروی توانبخشی، کاردرمان و گفتار درمانی را گرفتهایم
وی گفت: تقویت نیروی متخصص مدارس و مراکز، پیگیری شده است و مجوز جذب هزار و ۳۰۰ نیروی توانبخشی، کاردرمان و گفتار درمانی را گرفتهایم که بهزودی فراخوان استخدامی آنها انجام میشود.
طریفی، پوشش تحصیلی را جزو مهمترین اهداف دانست و افزود: در قالب اجرای طرح شهید «محمودوند» تمام بازماندگان تحصیلی آموزش و پرورش استثنایی شناسایی شده اند و در صورت برخورداری از سطح ورود به مدرسه، امکان تحصیل آنان با وجود معلولیت فراهم خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی بیان کرد: در حوزه پرورشی و تربیت بدنی نیز برگزاری مسابقات و رقابتهای مختلف در دستور کار است که در سراسر کشور برنامه ویژه دانش آموزان استثنایی در حال برگزاری است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه از سال گذشته انجام فعالیتهای آموزش و پرورش به شکل منسجم و بهم پیوسته تشکیل شده است، بیان کرد: از سال آینده کنکور اختصاصی تربیت معلم خواهیم داشت.
طریفی درخصوص آموزش و پرورش عادی در کشور نیز اظهار کرد: علاوه بر این در موضوع توجه به دانشآموزان نیز سال گذشته حدود ۱۱ درصد کلاسها با تراکم بالای ۴۰ دانشآموز کاهش یافته و حدود ۲۰ مدرسه سمپاد جدید راهاندازی شد.
رشد سه درصدی دانش آموزان استثنایی طی سال تحصیلی اخیر
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به رشد ۶ درصدی دانش آموزان عشایر و رشد سه درصدی دانش آموزان استثنایی طی سال تحصیلی اخیر، بیان کرد: همچنین یک درصد رشد پوشش تحصیلی در آموزش ابتدایی محقق شد که در کشور رقم بزرگی است.
وی از افت تحصیلی ۱۳ درصدی دانش آموزان رشته ریاضی طی ۹ سال گذشته و بهبود آن در سال ۱۴۰۰ و همچنین افزایش ۲ درصدی سهم آموزشهای فنی و حرفهای خبر داد.
طریفی با بیان اینکه فعالان حوزه خبر، بخش مهم جریان اطلاع رسانی هستند، افزود: رسانهها در آموزش و پرورش به عنوان رکنی از تعلیم و تربیت محسوب میشوند و همیشه همراه این نهاد در مسیر خدمت رسانی هستند.
دانش آموز خبرنگار: حسنا داریوش
ارسال دیدگاه