عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتوگو با پانا:
دانشآموزان رشته کشاورزی نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی کشور دارند
تهران (پانا) - عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأثیرگذاری دانشآموزان رشته کشاورزی در ارتقای امنیت غذایی کشور عنوان کرد که این دانشآموزان با آموختن مبانی علمی کشاورزی و مهارتهای عملی آن، میتوانند بهعنوان نیروی انسانی متخصص در حوزه کشاورزی درآینده نقش مؤثری در تأمین غذا در کشور داشته باشند.
ذبیحالله اعظمی ساردوئی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با پانا با اشاره زمانبر بودن تأمین امنیت غذایی در همه کشورهای دنیا گفت: «اقدامات سرمایهگذاری در حوزه کشاورزی میتواند تأثیر بسیار مثبتی در امنیت غذایی کشور داشته باشد، اما برای رسیدن به این هدف نیاز بهسرعت و تمرکز زیادی وجود دارد.»
وی افزود: «مواردی مانند الگوی کشاورزی، بهروزرسانی آبیاری، بهبود انتخاب و استفاده از بذرها و سموم کشاورزی، توسعه زیرساختهای کشاورزی و توانمندسازی کشاورزان میتواند در کوتاهمدت تغییرات قابل توجهی را ایجاد کند و به کشور کمک کند تا در مسیر امنیت غذایی پیشرفت کند.»
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی درباره نقش هنرستانهای کشاورزی در تأمین امنیت غذایی ایران عنوان کرد: «این دانشآموزان با آموختن مبانی علمی کشاورزی و مهارتهای عملی آن، میتوانند بهعنوان نیروی انسانی متخصص در حوزه کشاورزی، منابع ضروری برای تولید و تأمین غذا در کشور عمل کنند.»
وی افزود: «یکی از نقشهای مهمی که دانشآموزان رشته کشاورزی در تأمین امنیت غذایی ایران دارند تولید محصولات کشاورزی مرغوب با علم روز دنیاست.»
ساردوئی عنوان کرد: «این دانشآموزان میتوانند با اطلاعات و مهارتهایی که به دست میآورند، در تولید محصولات کشاورزی متنوع و باکیفیت در مناطق روستایی و شهری کشور نقش بهسزایی داشته باشند.»
عضو کمیسیون کشاورزی گفت: «دانشآموزان رشته کشاورزی، میتوانند آموختههای خود را برای توسعه و اجرای روشهای کشاورزی پایدار و سازگار با محیطزیست بهکار بگیرند و همینطور مفاهیمی مانند کاهش پسماند و حفظ منابع آبوخاک را در عمل عملی کنند.»
ساردوئی اظهار کرد: «دانشآموزان رشته کشاورزی مهارتها و دانشهای خود را میتوانند به نیروهای جدید و برخی از کشاورزان بهصورت عملی منتقل کنند، که این کمک میتواند به بهرهوری در بخش کشاورزی و بهبود تولید محصولات کمک کند.»
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دانشآموزان رشته کشاورزی میتوانند در تحقیقات و توسعه بخش کشاورزی فعالیت کنند، اظهار کرد: «این دانشآموزان با کشف و ارتقای نوآوریهای علمی و فناوری در این حوزه، به بهبود و بهرهبرداری بهتر از ظرفیتهای کشاورزی کشور کمک میکنند.»
وی افزود: «بهطورکلی، دانشآموزان رشته کشاورزی با تهیه و تأمین غذاهای موردنیاز جامعه و توجه به اثرات اجتماعی و اقتصادی کشاورزی، در تأمین امنیت غذایی ایران نقشی بهسزایی دارند.»
ارسال دیدگاه