عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتوگو با پانا:
دانشآموزان رشته کشاورزی نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی کشور دارند
تهران (پانا) - عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأثیرگذاری دانشآموزان رشته کشاورزی در ارتقای امنیت غذایی کشور عنوان کرد که این دانشآموزان با آموختن مبانی علمی کشاورزی و مهارتهای عملی آن، میتوانند بهعنوان نیروی انسانی متخصص در حوزه کشاورزی درآینده نقش مؤثری در تأمین غذا در کشور داشته باشند.
![دانشآموزان رشته کشاورزی نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی کشور دارند](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTU0NDIxasGE/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHPnMOwvUTSs8sAIKXaKdntA,,/MTU0NDIxasGE.jpg)
ذبیحالله اعظمی ساردوئی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با پانا با اشاره زمانبر بودن تأمین امنیت غذایی در همه کشورهای دنیا گفت: «اقدامات سرمایهگذاری در حوزه کشاورزی میتواند تأثیر بسیار مثبتی در امنیت غذایی کشور داشته باشد، اما برای رسیدن به این هدف نیاز بهسرعت و تمرکز زیادی وجود دارد.»
وی افزود: «مواردی مانند الگوی کشاورزی، بهروزرسانی آبیاری، بهبود انتخاب و استفاده از بذرها و سموم کشاورزی، توسعه زیرساختهای کشاورزی و توانمندسازی کشاورزان میتواند در کوتاهمدت تغییرات قابل توجهی را ایجاد کند و به کشور کمک کند تا در مسیر امنیت غذایی پیشرفت کند.»
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی درباره نقش هنرستانهای کشاورزی در تأمین امنیت غذایی ایران عنوان کرد: «این دانشآموزان با آموختن مبانی علمی کشاورزی و مهارتهای عملی آن، میتوانند بهعنوان نیروی انسانی متخصص در حوزه کشاورزی، منابع ضروری برای تولید و تأمین غذا در کشور عمل کنند.»
وی افزود: «یکی از نقشهای مهمی که دانشآموزان رشته کشاورزی در تأمین امنیت غذایی ایران دارند تولید محصولات کشاورزی مرغوب با علم روز دنیاست.»
ساردوئی عنوان کرد: «این دانشآموزان میتوانند با اطلاعات و مهارتهایی که به دست میآورند، در تولید محصولات کشاورزی متنوع و باکیفیت در مناطق روستایی و شهری کشور نقش بهسزایی داشته باشند.»
عضو کمیسیون کشاورزی گفت: «دانشآموزان رشته کشاورزی، میتوانند آموختههای خود را برای توسعه و اجرای روشهای کشاورزی پایدار و سازگار با محیطزیست بهکار بگیرند و همینطور مفاهیمی مانند کاهش پسماند و حفظ منابع آبوخاک را در عمل عملی کنند.»
ساردوئی اظهار کرد: «دانشآموزان رشته کشاورزی مهارتها و دانشهای خود را میتوانند به نیروهای جدید و برخی از کشاورزان بهصورت عملی منتقل کنند، که این کمک میتواند به بهرهوری در بخش کشاورزی و بهبود تولید محصولات کمک کند.»
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دانشآموزان رشته کشاورزی میتوانند در تحقیقات و توسعه بخش کشاورزی فعالیت کنند، اظهار کرد: «این دانشآموزان با کشف و ارتقای نوآوریهای علمی و فناوری در این حوزه، به بهبود و بهرهبرداری بهتر از ظرفیتهای کشاورزی کشور کمک میکنند.»
وی افزود: «بهطورکلی، دانشآموزان رشته کشاورزی با تهیه و تأمین غذاهای موردنیاز جامعه و توجه به اثرات اجتماعی و اقتصادی کشاورزی، در تأمین امنیت غذایی ایران نقشی بهسزایی دارند.»
ارسال دیدگاه