بازرسی از قنادیها و رستورانها تا ۱۵ فروردین ادامه دارد
تهران (پانا) - سرپرست ادارهکل استاندارد استان تهران گفت: قنادیها، آجیلفروشیها و رستورانهای استان، در راستای طرح عیدانه، جهت نظارت بر خدمات ارائهشده به شهروندان، از نیمه اسفندماه، به مدت یک ماه در حال بازرسیاند.
![بازرسی از قنادیها و رستورانها تا ۱۵ فروردین ادامه دارد](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTRiN2Jm0beg/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTH5qfW1h1k0C0sAIKXaKdntA,,/MTRiN2Jm0beg.jpg)
به گزارش ادارهکل استاندارد استان تهران، محمدحسین طاهری روز دوشنبه در خصوص ارزیابی خدمات رستورانها اظهار کرد: در این بازرسیها نحوه پذیرایی در سالن رستوران، الزامات و شرایط عمومی بهداشتی محل طبخ، سالن پذیرایی، وضعیت بهداشتی تاسیسات و تجهیزات بررسی و ارزیابی میشود.
وی افزود: در این بازرسیها نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد ایران و اتحادیه رستورانداران، بازرسان ادارهکل را همراهی میکنند.
طاهری همچنین در خصوص شاخصهای ارزیابی قنادیها و آجیلفروشیها توضیح داد: بازرسان استاندارد با مراجعه به این مراکز، وضعیت بهداشتی کارکنان فعال در بخشهای مختلف، بهداشت فضاهای مختلف نظیر انبارها، یخچالها و محل عرضه خشکبار و شیرینیجات را مورد ارزیابی قرار میدهند.
طرح عیدانه از سوی سازمان ملی استاندارد، از ۱۵ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردینماه، با محورهای نظارت بر بازار و ارائه خدمات استاندارد در مراکزی نظیر فروشگاههای زنجیرهای، رستورانها، پایانههای مسافربری، فرودگاهها و ایستگاههای قطار، مراکز اقامتی، میادین میوه و ترهبار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی و آجیل، در حال اجراست.
ارسال دیدگاه