امام جمعه شهرستان فیروزکوه:
بیاییم با احسان و نیکوکاری شادی را به کانون خانوادههای نیازمند هدیه بدهیم
فیروزکوه ( پانا) - امام جمعه شهرستان فیروزکوه گفت باید با احسان و نیکوکاری شادی را به کانون خانوادههای نیازمند هدیه داد و کمیته امداد و مراکز نیکوکاری را آماده جمعآوری کمکهای خیرین و نیکوکاران خواند.
حسن حیدری، امام جمعه فیروزکوه در خطبههای نماز جمعه این هفته شهرستان، گفت: نماز اول وقت، محبوبترین اعمال نزد خداوند متعال و گرهگشای مشکلات است؛ هرکس مشکل از برادر مؤمن خود برطرف کند، خداوند هفتاد مشکل او را در دنیا و آخرت برطرف خواهد کرد.
وی افزود: در آستانه سال جدید، بسیاری از خانوادهها گرفتار هستند و نیاز به کمک دارند. بیاییم با «احسان و نیکوکاری»، شادی را به کانون خانواده های نیازمند هدیه بدهیم،کمیته امداد و مراکز نیکوکاری، آماده جمعآوری کمکهای خیرین و نیکوکاران است.
حیدری گفت: در اهمیت درختکاری همین بس که در روایات اهل بیت علیهم السلام، به عنوان صدقه جاریه مطرح شده که حتی بعد از مرگ تا این درخت مورد استفاده است، برای شخص صدقه و ثواب حساب میشود؛ بنابراین مقام معظم رهبری هر ساله این سنت حسنه را انجام میدهند و بر آن تأکید دارند.
امام جمعه فیروزکوه تصریح کرد: توصیه بنده به مردم این است که اولاً از هر فرصتی برای کاشت نهال استفاده کنیم و ثانیاً از درختان و منابع طبیعی و اراضی کشاورزی حفاظت کنیم.
وی درباره موضوع «بدحال شدن برخی دانش آموزان دختر در مدارس»بیان کرد: آن چیزی که تا کنون اتفاق افتاده، تقریباً در همه موارد، بعد از زمان اندکی حالشان خوب شده و در برخی موارد، بعد از مراجعه به درمانگاه، بهبود یافتهاند؛ اما در فضای مجازی و شبکههای معاند، یک جنگ شناختی ایجاد شده است تا نظام اسلامی را متهم کنند که مخالف تحصیل دختران است.
حیدری افزود: در حالی که کارنامه نظام اسلامی در خصوص تحصیل دختران مایه افتخار است. امروز حدود ۵۰ درصد دانشجویان کشور، بانوان هستند و به برکت انقلاب اسلامی، حتی در دور دستترین نقاط کشور، مدرسه دخترانه وجود دارد و طبق گزارش انجمن جهانی اقتصاد، ایران اسلامی، از جهت برابری تحصیل بین دختر و پسر در رتبه اول دنیا قرار دارد، بدتر اینکه برخی داخل کشور، از روی کینه و دشمنی با انقلاب، نظام اسلامی را متهم میکنند.
امام جمعه فیروزکوه تصریح کرد: جالب است که خیلی سلبریتیها روز ۸ مارس را به عنوان روز جهانی زن به یکدیگر تبریک گفتند، ولی فکر نکردند که چرا به روز زن نامیده شده است؟
وی افزود: در روز ۸ مارس، سال ۱۹۰۸ میلادی، زنان کارگر یک شرکت نساجی در نیویورک آمریکا، بخاطر شرایط سختکاری دست به اعتراض گروهی زدند. صاحب کارخانه به همراه نگهبانان، برای جلوگیری از همبستگی کارگران، زنان را محبوس و آنجا را آتش زد که در این حادثه دلخراش، ۱۲۹ زن کارگر در آتش سوختند.
حیدری گفت: لذا ماهیت روز جهانی زن، اشاره به جنایات اروپا و آمریکا در حق زنان است. حال سؤال این است که چرا سلبریتیهایی که این روز را تبریک میگویند، اشارهای به جنایات آمریکا و اروپا نمیکنند؟!
خطیب نماز جمعه فیروزکوه بیان کرد: با توجه به شایعات فضای مجازی و دروغ پراکنی شبکههای معاند، توصیه ما به مردم شریف بویژه اولیای دانشآموزان این است که اخبار را از طریق مراجع رسمی کشور و گزارشات صدا و سیما پیگیری کنند تا دچار آشفتگی نشوند؛ بدانند فرزندان برومند آنها در وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه، با تلاش شبانه روزی، عوامل این جنایت بزرگ را شناسایی خواهند کرد.
حیدری گفت: از مسئولان میخواهیم اولا با جریانهای سیاسی و برخی سلبریتیها که با دروغ پراکنی آرامش مردم و جامعه را برهم میزنند، قاطعانه برخورد شود، همچنین میخواهیم ضمن شناسایی عاملان این جنایت بزرگ، و معرفی آنها به مردم، بدون اغماض و گذشت، آنها را به اشد مجازات برسانند.
امام جمعه فیروزکوه تصریح کرد: ۲۲ اسفند سالروز تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی است. رسالت اصلی و مهم این نهاد مقدس، حفظ و ترویج فرهنگ شهادت در جامعه و تکریم خانوادههای شهدا است.
حیدری در پایان گفت: امروز جامعه ما بیش از گذشته، نیاز به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد. باید پیام شهدا را به نسل جدید رساند، چرا که ملّتی که شهادت دارد، اسارت ندارد، شکست ندارد و شهید به جامعه حیات میدهد.
دانشآموز خبرنگار: فاطمه صفری
ارسال دیدگاه