مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در هشتمین اجلاسیه استانی نماز:
"توجه به نماز" نوجوانان و جوانان را از آسیبهای اجتماعی مصون میدارد
ساری(پانا)- مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در هشتمین اجلاسیه استانی نماز در اردوگاه شهدای دانشآموزی بادله از نوجوانان و جوانان خواست برای مصون ماندن از آسیبهای اجتماعی "توجه ویژهای به نماز" داشته باشند.
هشتمین اجلاسیه استانی نماز در اردوگاه شهدای دانشآموزی بادله با حضور حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور، آیت الله محمدی لائینی نماینده مقام معظم رهبری در استان، سید محمود حسینیپور استاندار مازندران، سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا استان،"حسین کمالی" مدیرکل آموزش وپرورش مازندران، سلگی و محبی معاونین استاندار،حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی دبیر ستاد اقامه نماز استان، فرمانداران و مدیران کل دستگاههای اجرایی استان به میزبانی ادارهکل آموزش و پرورش مازندران در اردوگاه شهدای دانشآموزی بادله شهرستان میاندورود برگزار شد.
«حسین کمالی» در ابتدای این جلسه ضمن خیرمقدم به همه مهمانان حاضر در این مراسم بزرگ و معنوی گزارشی کوتاه ارائه کرد.
وی در ادامه سخنان خود گفت: ما باور داریم تحقق آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، مستلزم مشارکت و حضور فعال همه دستگاههای اجرایی است و آموزش و پرورش هم به عنوان کانون این فعالیتها برای موفقیت در تربیت دینی و تربیت اخلاقی و عبادی به کمک و همراهی همه دستگاهها و نهادها نیاز دارد.
رییس دستگاه تعلیم و تربیت به اتفاقات اخیر اشاره کرد و گفت: هرچند تعداد افرادی که با اغتشاشات همراهی کردند، اندک بودند اما ما باید روشهای نوین تربیت دینی و پرورش فکری و فرهنگی را جایگزین روشهای سنتی کنیم تا در این مسیر موفقتر از گذشته باشیم.
وی افزود: تجربه نشان داد اگر جامعه و خانواده به موضوع قرآن و نماز توجه جدی داشته باشد حتماً نوجوانان و جوانان از بسیاری از آسیبها و گزندهای تربیتی و اجتماعی مصون میمانند.
کمالی همچنین گفت: برابر بندهای سند تحول بنیادین که بر تربیت تمامساحتی تأکید دارد و همچنین برابر بخشنامههای وزارتی، موضوع نماز در دانشگاه فرهنگیان و همچنین در مدارس هر سه مقطع کانون توجه ما قرار دارد.
وی در ادامه افزود: استان مازندران ۵۲۱ هزار دانشآموز دارد که در ۴۲۰۰ مدرسه در سه مقطع درس میخوانند و ۳۴ هزار معلم و کارمند و ۲۲ هزار معلم و کادر آموزشی در مجموعه دستگاه تعلیم و تربیت استان مشغول به تحصیل و آموزش هستند و مدیریت بر اینهمه منابع انسانی، وظیفه مهم و تکلیف سنگینی است.
کمالی در پیوند با نمازخانه ادامه داد: از مجموعه مدارس استان ۲۷۲۹ مدرسه ما در استان نمازخانه مستقل دارند و ۱۰۵۶ مدرسه نمازخانه کلاسی و چندمنظوره دارند که فریضه نماز جماعت در این کلاسها برگزار میشود ضمن اینکه ۷۴۰ مدرسه، امام جماعت روحانی دارند که در قالب «طرح امین» فعال هستند و در بقیه مدارس، همکاران فرهنگی، مدیران یا خود دانشآموزان امام جماعت میشوند.
وی در ادامه پیشنهاد کرد: با توجه به اینکه ۹۵ مدرسه در دستِ تکمیل داریم که نیاز به یک کار جهادی و همت مضاعف دارد از مدیران دستگاههای اجرایی که در این مراسم حضور دارند میخواهم در تکمیل نمازخانه این مدارس که تا این لحظه بخشهایی از آن تکمیل شده است، مساعدت کنند تا در این ثواب سهیم باشند.
حسین کمالی همچنین گفت: آموزش و پرورش مازندران در مسابقات مختلف کشوری اعم از انشای نماز تا مسابقات احکام و سایر موضوعات پرورشی، حائز رتبههای برتر است و زنگ نماز هم در مدارس، مورد توجه مدیران قرار دارد و در مرکز استان هم به اتفاق نماینده مقام معظم رهبری بهطور مستمر و هفتگی در مدارس حاضر میشویم و ضمن اقامه نماز جماعت، مواردی در این خصوص برای افزایش آگاهی دینی دانشآموزان طرح میشود.
وی در پایان از حضور صمیمانه استاندار محترم و معاونین ایشان و همه مدیران، مسئولان و روحانیون و همه فرهنگیان عزیز قدردانی کرد.
گفتنی است در پایان هشتمین اجلاسیه استانی نماز از دستگاههای برتر قدردانی شد و لوح سپاس به آنان ردید.
ارسال دیدگاه