معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی:

محوری‌ترین برنامه آموزش و پرورش در دوره ابتدایی در حوزه قرآن، حفظ جز ۳۰ است

تبریز (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه دروازه ورود به انس با قرآن حفظ جزو ۳۰ قرآن است؛ محوری‌ترین برنامه آموزش و پرورش در دوره ابتدایی را حفظ این جز خواند.

کد مطلب: ۱۳۳۲۰۱۱
لینک کوتاه کپی شد
محوری‌ترین برنامه آموزش و پرورش در دوره ابتدایی در حوزه قرآن، حفظ جز ۳۰ است

طاهر علمی در مراسم تجلیل از نخبگان و چهره‌های ماندگار قرآنی نواحی و مناطق استان که در تالار باشگاه فرهنگیان برگزار شد، گفت: توفیق بزرگی است که در میان نخبگان دانش آموزی قرآن قرار داریم. تجلیل از خادمان قرآن برنامه شیرین و ماندگاری است. برای آموزش و پرورشی ها افتخار بزرگی است که در خدمت قرآن، عترت و نماز باشند.

وی افزود: این خدمت یک وظیفه ای است که خداوند بر عهده ما قرار داده است که اگر درست انجام دهیم توجهات الهی شامل حال ما می شود.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: خدمت به قرآن، عترت و نماز ضمن اینکه ذخیره قیامت است، وظیفه قانونی وآیین نامه ای و انقلابی ما نیز هست. اگر بخواهیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم باید خدمت به قرآن داشته باشیم.

علمی با اشاره به اینکه انسان همواره دوست دارد جزو بهترینها باشد گفت: کار در بحث قرآن، عترت و نماز یک توفیق الهی است وتلاش برای تقرب الهی و بهترین شدن است. در این راستا مهم‌ترین و بالاترین ماموریت آموزش و پرورش توسعه و ترویج قرآن، عترت و نماز می باشد.

وی ادامه داد: اگر در آموزش و پرورش به قرآن، عترت و نماز توجه ویژه نکنیم، با سایر کشورها تفاوتی نداریم. ما در فکر ارتقای ساحت های آموزش و پرورش هستیم. بنای تربیت دینی توجه به قرآن، عترت و نماز است. آموزش و پرورش آمده است که‌ این سه منشور اسلامی را توسعه و ترویج دهد. باید در این راستا ماموریت آموزش و پرورش را مهم تلقی کنیم.

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان افزود: دروازه ورود به انس با قرآن حفظ جزو ۳۰ قرآن است و محوری‌ترین برنامه آموزش و پرورش در دوره ابتدایی در بحث قرآن توجه به این جز قرآن است.

وی با اشاره به اینکه آشنا سازی دانش آموزان با بحث قرآن همان آشنا سازی با سوره های کوچک است گفت: از مدیران می خواهیم با مطالعه سند ندای رحمت ۲ که در دو فصل آماده شده است و سند بالا دستی می باشد، در اجرای برنامه های قرآنی همت به خرج دهند.

علمی ادامه داد: در استان ۵۲ دارالقرآن داریم که صدها نفر حافظ را تربیت کرده اند. توجه به دارالقرآنها که محل حفظ قرآن هستند بسیار مهم است.

وی در پایان گفت: مجموعه قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان یکی از مجموعه های موفق در حوزه معاونت پرورشی است و در راستای ترویج و توسعه این سه منشور تمام تلاش خود را به کار می گیرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار